torsdag 31. desember 2015

Nyttårshilsen

Om noen timer skal vi ønske et nytt år velkommen.Et nytt år med nye muligheter,nyttårsforsetter og ønsker om bedre tider.Før vi kommer så langt vil nok mange mimre litt over året som har gått.

For Papirlosjen sin del så har det vært et produktivt år.Vi har hatt fantastiske sponsorer med oss gjennom hele året,noe vi er veldig takknemlig for.Uten deres gavmildhet hadde ikke Papirlosjen vært slik vi ønsker.Tusen takk for støtten i 2015.Noen blir med videre i 2016 også.Vi gleder oss til å vise fram noe av det som finnes på markedet.

En stor takk til alle dere som har levert bidrag til utfordringene våre.Det har vært kjempegøy å se kunstverkene deres.Kjempegøy å se hvor forskjellig vi tolker utfordringene.Vi håper du har lyst til å fortsette å levere bidrag i 2016 også.

Designteamet har hatt sine utskiftninger dette året.Sist takket May Britt for seg da hverdagen krevde mer av henne.Dere fikk hilse på Anita for kort tid siden og Losjejentene har flere kort på hånden.På nyåret skal du få hilse på to nye medlemmer i teamet vårt.Vi gleder oss til å fortsette å inspirere og bli inspirert av denne flotte hobbyen vår.

Kos deg masse med å ta imot et nytt år.Vi håper det blir fylt med masse kreativitet og glede over vår felles hobby.Kanskje 2016 er året da du skal prøve noe nytt?Vi skal gjøre vårt for å inspirere deg og vise mye forskjellig.

Vi har en utfordring gående nå også.Den heter jul/vinter og du finner den her.Sponsoren vår i årets siste utfordring er SLS Lines. Motivet jeg har brukt på mitt lille telyskort finner du her. Mal til kortet mitt finner du i bloggen til Kirsten Hyde.I tillegg til utfordring med premie fra SLS Lines har vi denne måneden hver vår RAK som vi vil gi bort til våre personlige favoritter.Det skal bli vanskelig å bli enig med seg selv.Mye flott som har kommet inn allerede.

Losjejentene vil ønske dere et godt nytt år og takk for det gamle.
Vi gleder oss til fortsettelsen.

Klem fra oss alle i Papirlosjen.

1 kommentar:

  1. Jeg vil gjerne få ønske dere alle ett riktig godt nytt år :-) Ser fram i mot nye utfordringer i året som kommer :-)

    SvarSlett