onsdag 23. desember 2015

Luke 23 Hjertekrans

Då er vi komt til den 23.desember og lille julafta, eg er så heldig å få åpnet denne luka.
No begynner den magiske dagen for dei små (og store hihi) i heimen virkelig å nærme seg!

Lille julafta og julafta er for meg fulle i tradisjoner som eg har hatt med meg heilt fra eg var liten. Juletreet tas inn i kveld å pyntes og resten av julepynten kommer frem. På julafta så samles vi sammen med foreldre og søsken med familie til julefrokost, då er vi i overkant av 20 stk med stort og smått. Senere på ettermiddagen er det på gravplassen å legge ned krans og tenne lys for våre kjære.

I dag vil eg vise dere kransene som vi legger ned på grava til mi kjære mamma og mormora mi. Begge var fantastiske damer som og begge tapte kampen mot kreft.

Det er heilt like kranser som blir lagt på grava, selve kransen har eg kjøpt for flere år siden og har brukt den på nytt hver jul.

Det er ikkje så mye eg trenger av "ekstrautstyr", kjøper store fine roser hos blomsterbutikken, oasis, englehår og tapetkniv.

Nydelige roser som lukter heilt fantastisk <3


Legger vått oasis ned i hullet og klipper stilken på rosa ganske kort. Pynter rundt med blader fra rosa. Legger til slutt litt englehår over og ferdig.

 
 
 

Det var mitt siste innlegg hos Papirlosjen i år, så til vi sees over nyttår så vil eg ønske dere alle ei riktig God Jul! Kos dere med familie og venner <3

Klem fra DT Monica

4 kommentarer: