søndag 10. september 2017

Learning to fly

Å prøve noe nytt kan være både utfordrende og skremmende.

Mixed media, høres for mange ut som noe nytt og veldig vanskelig, og noe av det de "store" kunstnerne lager, kan også være teknisk vanskelig.

Men, siden de fleste av oss ikke var Malermester Munch da vi ble født, så går det an å legge lista litt lavere, og bare ha det gøy med det en lager.

Mixed media er kun det navnet sier, ulike materialer og gjerne teknikker i samme prosjekt.


Mitt prosjekt er en eske jeg har dekorert. Først har jeg grunnet den med sortmaling, så har jeg limt på noen nydelige figurer jeg har laget ved hjelp av Prima sine siliconformer, og et trehjerte.  Et nytt strøk med svartmaling over dette, og la det tørke.

Når alt var tørt, har jeg fremhevet figurene ved hjelp av litt kobber maling (vanlig akrylmaling), og pyntet med microperler, gull flak, metalpynt og perler.  Satte til slutt på et lite klistermerke fra Tim Holts/Ranger med tittelen "Leraning to fly".
Eg vil gjerne utfordre dokke som aldri har prøvd dette før, om å hoppe i det, post resultatet og bli med i trekning av premie i denne måndens utfordring. Mixed Media

Synes du forsatt det er skummelt, så følg med denne månden i bloggen vår. Vi som poster her er forskjellige, og derfor blir det vi poster også veldig forskjellig. 
Kanskje noe du har lyst å prøve dukker opp :)

Klem Anita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar