søndag 31. mai 2015

Inspirasjon til Barndomsminne-utfordringen


 I dag er det jeg, DT-Ane Lene,
som skal vise fram litt inspirasjon
til vår utfordring som vi har gående nå, nemlig:

BARNSDOMSMINNER

Sponsoren vår denne måneden er

Mange av mine barnsdomsminner
omhandler Disney.
Peter Pan var absolutt en av favorittene.
Jeg er fortsatt ikke lei,
jeg elsker Disney-filmer.

Vil du lese mer om denne utfordringen,
se flere inspirasjonsbilder fra
mine DT-kollegaer,
eller levere ditt bidrag,
gå inn her. 
Det er fortsatt noen dager igjen av utfordringen,
siste frist er 4.juni kl 23.55.


 Mønssterakene jeg har brukt her,
er fra en Disney-blokk fra Sandy Lion.

Jeg har bl a brukt dies fra 
Kort og Godt, Marianne Design, Joanna Sheen og QK.

En annen artig ting jeg har brukt er
mosegummi (feen og 'Gratulerer').
 

Vil du lese mer om
kortet jeg har laget, 
og se litt flere bilder.
Besøk gjerne min blogg her.

Ønsker alle en kreativ uke.

Smil fra DT-Ane Lene

torsdag 28. mai 2015

Inspirasjon #Barndomsminne

I dag er det jeg DT-Siri som gjerne vil inspirere dere litt.  Av en eller annen grunn så ble det et julekort denne gangen.  Rart å lage nå når våren er i full gang, men mange gode barndomsminner er knytt til julen og julekort som vi fikk :)

Sponsoren vår denne gangen er Crafty Individuals som har sponset oss med en flott premie, bli med på utfordringen du og.  Du finner den her 


Her er kortet, stikk gjerne innom bloggen min om du vil vite mer om hva jeg har brukt :)

IMG_4204

Håper du får en flott scrappehelg så lenge, klem DT Siri

onsdag 27. mai 2015

Prosjektkit mai fra Scrapomania.

Da var det min tur til å leke med prosjektkit fra Scrapomania.Scrapomania tilbyr både kort,Project Life og prosjektkit hver måned.Du kan abbonere på de eller bestille single kit.Innholdsrike kit til fornuftig pris ;) Se mer i nettbutikken og om kitene her. Et godt tips er å følge med i bloggen deres da det kommer både inspirasjonsbilder og videoer omkring kitene.

Kitet inneholdt en rekke snadder.Glimmermist,blomster,nydelige mønsterark og en mal til disse rammene du får se etterpå.Mye gøy å leke med!


Først lagde jeg en slik "rammebok" som videoen til kitet viser.Den ble slik:Fikk en ide underveis og så at jeg ville lime en kalender på disse søte rammene.Skjærte rundt kanten på sommerfugljenta sine vinger og brettet dem litt ut.Disse mønsterarkene er rett og slett nydelige,så her må jeg hamstre ;) Klarte ikke å la dem ligge,så lagde en kurv i samme slengen.Den ble slik:Både bazillen,de hvite blomstene og mønsterarkene er fra kitet.Her la jeg til blonder og noen rosa roser.
Og fortsatt har jeg mye igjen av kitet til å leke meg med ;)

Da håper jeg du fant litt inspirasjon og kanskje vil prøve deg på et kit selv?

Klem fra DT Belinda

tirsdag 26. mai 2015

Noen kommer og noen går...

Å være med i et designteam krever tid til hobbyen vår.Det er ikke alltid like lett å finne den tiden og DT Jeanett har valgt å forlate Papirlosjen nå.Vi takker for sammarbeidet og ønsker Jeanett lykke til videre.

Losjejentene har nå gleden av å presentere våre to nye designmedlemmer.To ulike,men med samme lidenskap for papir.Ta godt imot dem :

May Britt
Hei jeg heter May Britt og er født på 60 tallet.
Har samboer og en sønn på 26 år. Bor på Geithus i Modum kommune.
Har også en aldri så lite bortskjemt kattepus som lyder navnet Lukas. Han elsker å være med "mamma" når ho scrapper.. helst oppi glitter og stæsj.
Elsker å holde på med papir og stæsj og lager det meste som ser spennende ut. Har også hatt noen kurser her i Vikersund, da laget vi esker,LO'er og kort.
Gleder meg til å prøve meg som DT her på Papirlosjen.
Bloggen min finner du her.

Klem fra  May Britt


Elisabeth​Heisann. 

Mitt navn er Elisabeth Hatlen (74 mod). Jeg bor i Brusdalen i Skodje kommune, Like utafor Ålesund. Jeg er født og oppvokst i Ålesund, og flyttet til brusdalen i 2006. Her bor jeg sammen med min samboer, hans 4 barn (10, 12, 15, 17) og vår felles sønn på 4 år. Jeg arbeider hos Ekornes Møbler A/S i Sykkylven. Så her er det fullt kjør både tidlig og sent 
Scrapping er blitt mitt pusterom i hverdagen. Og jeg reiser på treff ca 1 gang i måneden. jeg kan reise langt for å få med meg favoritt-treffa, sånn som Geiranger og Kristiansund. Men de fleste treffa er her i nærområde. Jeg er også med på å arrangere 5 treff pr år. Dette er bare kjempekjekt, jeg simpelthen elsker treff. Mye inspirasjon, treffe nye og gamle scrappe venner. Husmorfri. Love it
Jeg begynte og scrappe skikkelige LO’er i 2008. Mitt første Project var 60 LO’er til mitt tantebarn's konfirmasjonen. Før den tid har jeg holdt på med klipping og liming i album. Samlet på alt av billetter og brosjyrer fra ferieturene våre. Så jeg kunne lage utklippsbok når vi kom hjem.
Project Life begynte jeg på en gang i 2012/13 før dette kom til Norge. Og for meg er dette en fantastisk måte å scrappe på. Du kan lage mange flotte sider på kort tid, og har du mange bilder og bildeserier er det helt supert.I 2014 laget jeg PL uke-for-uke. Dette er det kjekkeste albumet jeg har. Du får en unik opplevelse av året som har gått. Så dette skal også lages for 2015. Av andre Pl album jeg lager kan jeg nevne: Mitt liv, fjellturer, ferieturer og uke-for-uke. Og innimellom blir det mere og mere i de vanlige LO albumene av PL J
Mitt motto innen Scrapping: Det er hverdagen det er flest av.
Her finner du min blogg.
Gleder meg til å være med, sammen med denne flotte gjengen .
Klem Elisabeth.Losjejentene ser fram til å sammarbeide med  de begge to.Vi har ikke avsluttet vår DT-CALL enda,så føler du at dette kan være noe for deg,så skriv noen ord til oss på mail.

Du rekker å være med på utfordringen vår denne måneden."Barndomsminne" er tema og du kan lese mer her.Vi slår på stortrommen og har TO premieringer denne måneden,så sleng deg med!

Vi høres igjen ;)


søndag 24. mai 2015

Inspirasjonssøndag

Det er søndag, og her i Papirlosjen er det idag min tur til å inspirere dere igjen. 

Vi fortsetter utfordringen vår, barndomsminne, og det er fortsatt tid til å slenge seg med. 

Vi losjejentene elsker å se hva dere kreerer til utfordringene våre, og det er veldig inspirerende for oss å se hvor kreative dere er! :)

Gå inn HER for å se selve utfordringen vår!

Minner om at et barndomsminne kan være så mange ting, så her er det bare å la kreativiteten flyte. 

Denne gangen også, har jeg lyst til å vise fram en PL-side fra minialbumet jeg lager for hverdagsbilder fra 2013. Denne gangen av to fetter som elsker å finne på masse herlig sprell sammen. 
Verdifullt å se tilbake på når de blir større og ser tilbake på barndommen de tilbrakte sammen :) 


Slik ble mitt resultat:Nå gleder vi oss til å se hva dere tolket ut fra månedens tema.

Legg inn bidraget ditt HER innen 4.juni kl.23:55


Til slutt vil jeg også minne om at vi forstatt har en DT-Call for Papirlosjen!


Interessert i å bli en del av det flotte teamet her i Papirlosjen?
Det er et herlig og inspirerende team, og du kan lese mer om kriteriene i denne posten


Ha en fortsatt god helg og pinse!


Klem fra DT Renate/Scrappegal


torsdag 21. mai 2015

Et nytt barndomsminne

I dag er det min tur til å dele et nytt barndomsminne med dere.Denne gangen har jeg valgt å lage et julekort.For meg representerer julen noen av mine fineste og beste barndomsminner.Da samlet familien seg og barna hadde uforglemmelige dager med høydepunkt etter høydepunkt.


Og folkens..? Snart jul igjen ;) Hehe...

Hiv deg gjerne med på utfordringen vår her.Barndomsminne kan tolkes i utrolig mange retninger,så kun fantasien som setter stopper.

Har du lyst til å prøve deg i vårt DT-team? Les mer her.

Happy Scrapping!

DT Belinda

søndag 17. mai 2015

Gratulerer med dagen!

I dag er det min tur til å gi dere litt ny inspirasjon til utfordringen vår #Barndomsminne som pågår nå. Den kan du delta på her
Jeg har funnet fram et bilde som faktisk er meg som 3-åring på 17. mai i Bodø i 1959!
Da kom jeg på ideen om å lage LO. Papirdesign sine fantastiske mønsterark er brukt.
Tekst er stanset ut med Silhouetten.


Glem nå ikke DT-call som vi utlyser! Klikk her for å delta.
Bli gjerne med i vårt designerteam med dine flotte ideer og kunnskaper om papir.

Ha en strålende flott 17. mai

lørdag 16. mai 2015

DT-CALL hos Papirlosjen.

DT-CALL!


Kunne DU tenke deg å bli med i vårt DT-team? Aldri vært med i DT-team før?La ikke det stoppe deg!

Papirlosjen er en utfordringsblogg for Scandinavia med tilknyttet Facebookside.DT-teamet består i dag av sju kreative jenter-alle fra Norge.Vi har en utfordring i måneden og er heldige å bli sponset av flere forskjellige aktører innen scrapping.I tillegg til bidrag som omhandler den aktuelle utfordringen lager vi inspirasjonsbidrag to ganger i uken.På vår Facebookside har vi nylig åpnet for at medlemmene våre kan poste bilder av egne kunstverk.Egne bildemapper med forskjellige kategorier er i ferd med å fylles opp over tid.

I utgangspunktet er vi på jakt etter en som i hovedsak lager LO og/eller holder på med Project Life.Dette er ønske fra vår side og slett ikke krav.Føler du at du kan tilføre oss noe med dine kunstverk så vil vi gjerne høre fra deg.Du bør være trygg på bruk av blogg og gjerne Mr. Inlinz da du må forvente å få oppgaver omkring dette.Vi ser etter en som kan bidra sammen med ledelsen.Du må kunne bidra med minst to bidrag hver måned.
.Har du lyst til å prøve deg så send oss gjerne en mail hvor du presenterer deg selv og får tydelig fram stilarten du sverger til..Gjerne bilder/linker av 3 prosjekter du er fornøyd med.Husk bloggadressen din.Merk mailen med DT-CALL.

Vi ser fram til å høre fra nettopp DEG!


For Losjejentene

Belinda Hammersdal

Email: papirlosjen@gmail.com

torsdag 14. mai 2015

Gavesett

Her er litt inspirasjon til dere fra meg. Jeg har laget et gavesett til min far. Utfordringen denne måneden er jo "Barndomsminne". Dette er jo ikke mitt eget barndomsminne, men et bilde fra da min far var ca 2 år gammel.
Jeg har laget et PostIt staffelikort og et vanlig kort som hører til.

Her ser dere PostIt kortet fra siden.

Og litt detaljer.

Kortet er egentlig ikke pyntet noe særlig. Litt svirl og papirene er lagt lagvis på og jeg har brukt 3D puter for å få forskjellige nivåer. 

Håper jeg har klart å inspirere dere litt og dersom dere ønsker å prøve dere på PostIt staffelikort så finnes tutorialsen her.

God 17.mai

Hilsen DT Agneta

mandag 11. mai 2015

Vinner og topp 3.

Da er det på tide å annonsere vinneren av utfordringen vår, baby/ barn/ vintage.
Det kom inn 38 bidrag, og  her var det mye fott å hvile øynene på. Tusen takk til hver og en av dere som har deltatt på utfordringen vår.
Vinneren denne gangen ble:
Vinneren ble Anny Brevik.
Send oss adressen din på mail så kommer premie i posten.Ta gjerne med deg vinner-knappen til bloggen din.
 
 
Topp 3 denne gangen ble:
 
Gratulerer så mye alle sammen:)
Flotte bidrag!Ta gjerne med dere favoritt-knappen til bloggen deres.
 
Håper du vil delta på den pågående utfordringen vår. Den finner du her.

søndag 10. mai 2015

Søndagsinspirasjon

Vi er igang med månedens utfordring her i Papirlosjen

Denne måneden er utfordringen barndomsminne og det kan jo være så mangt.... 

Så her er det bare fantasien som begrenser oss ;)

Selve oppgaven finner du HER og her vil du også kunne levere ditt flotte bidrag :)

Jeg har denne gangen valgt å tolke det som mine barns barndomsminner fra hverdagen. 

Jeg har laget et minialbum med noen av bildene fra hverdagen vår i 2013, denne gangen i PL-stil. 

Litt uvant måte for meg å jobbe på, med fastlåste lommestørrelser å jobbe med, som ikke akkurat er i noen standardstørrelser. Jeg er litt ny i denne PL-verden, men har veldig lyst til å utforske det videre :)


Slik ble mitt PL-forsøk:
Vi gleder oss til å se nettopp DITT bidrag til å tolke temaet barndomsminne :) 

Kom inn HER og bli med, innen 4.juni kl. 23:55

lørdag 9. mai 2015

Kortkit fra Scrapomania med bryllup som tema


Nå var det jeg, 
DT-Ane Lene,
 som var så heldig
 å få leke meg med et kortkit
 som har blitt sponset av Scrapomania. 

Med bryllup som tema,
 og vakre ark fra Pion design.

Gå inn her og se flere kortkitHer ser dere bilder av kortkitet jeg fikk.
Å lage noe ut av dette var ikke vanskelig. 


Jeg har brukt Bazzill,
 og vakre mønsterark fra
Pion Design (Pion Vintage Wedding).

Masse flott pynt som fulgte med i kortkitet,
klarte ikke å bruke opp alt.

Vil du lese mer om dette kortet,
gå inn på min blogg her.

Ikke glem vår utfordring vi har gående nå:

fredag 8. mai 2015

Gjestedesigner May Britt Jacobsen har tryllet fram et flott kortVi har vært så heldige å få med oss
May Britt Jacobsen som gjestedesigner 
denne gangen.
Ei utrolig dyktig og kreativ dame,
som tryller fram kort etter kort,
det ene flottere enn det andre.

Hun fikk et Prosjektkit fra Scrapomania å leke seg med.


Jeg lar May Britt få presentere seg selv.

 
Jeg er ei dame på 49 år, som startet med scrapping for ca 10 år siden.
 Min stil er vel ikke en spesiell stil for jeg liker både det romantiske med blonder og vintage, 
men er også glad i å lage lerret, album og større prosjekter i mixed media stil. 
Har hatt noen kort og LO kurser og liker å lære bort det jeg kan. 
Har samboer og et "barn" på 26 år. 
Jeg bor på Geithus i Modum kommune men er opprinnelig fra Halden. 
Har også en meget forsømt blogg som jeg har store planer om å tørke støvet av. 


 
 Ark:
Kaisercraft Betsy Couture Collection,
der jeg har brukt Grow, Shawl, Garment.

Bazzill:
Vanilla og Quicksand.

Har også brukt vellum fra Panduro
å stemple sommerfuglvingene på.


Blonden er fra Nille.


Dies: Massa leaf outline fra poppystamp.com
Spellbinders Nestabilities Majestetic Labels Twentyfive.


Stempelputer:
Prima/Ingvild Bolme chalk Dark rust.

Peeled paint og Pumic stone fra Distress Ink.

 


Punch: Ek Tools minipunch set, Flower and retroflower. 
Jeg brukte flower.


 Stempelsett fra Prima/Ingvild Bolme Butterfly wings.Tusen takk for at du ville være gjestedesigner hos oss,
May Britt!

hvis du har lyst til å ta en titt.

Her er Facebook siden.