søndag 28. august 2016

Mokkabønne eske i maritim stilDa er det min tur til å komme med litt inspirasjon igjen.
Denne gangen har eg laga en mokkabønne eske
etter en annen mal enn den eg normalt pleier å bruke.
Det ble et par bommerter underveis,
men resultatet ble da denne esken...   
Det er enda tid til å delta i vår utfordring,
og oppgaven lyder som følger : ALT ER LOV

For flere bilder og detaljer om produkter eg har brukt
kan du ta turen innom bloggen min.Ha en fortsatt fin helg, det lille som er igjen av den. :D
 


søndag 21. august 2016

Søndagsinspirasjon fra DT Siri

I dag er det min tur DT - Siri til å vise dere noe.  Og det er en vinskjuler i dag.  Denne er så grei å ha på lur til når man skal gi bort noe godt i en flaske, og så er det og lett å "pynte" i maskulin stil.
Bling fra Bildmålarane og e-bay, stempel fra Kort og Godt og papir fra Joy! Crafts :)

torsdag 18. august 2016

Alt er lov!

Det er torsdag og tid for et nytt inspirasjonsbidrag å vise dere til utfordringa vår som er Alt er lov, du har frem til 4.sept kl 23.55 med å levere inn bidrag.

Denne måneden har vi i DT-teamet fått kose og med digi fra Star Stampz og her har eg brukt digien som heiter Spring Bumble Bee.

 
Har du lyst å se meir på det som er brukt på kortet, kan du ta turen innom bloggen min
 
Ha en fin tordag!
 
Klem DT Monica

onsdag 17. august 2016

Tre kort-ett motiv.

Vi er heldige i Papirlosjen som får leke med digier fra Kreative Hender. Mye flott og tøfft å finne der. Motivet jeg har boltret meg med passer nok best til ungdom i mine øyne og jeg har laget tre varianter. Alle tekstene på kortene er også digier fra Kreative Hender.

Merinfo om kortene finner du i bloggen min. Jeg håper jeg har gitt deg noen ideer.Kos deg med scrappingen.

Klem fra DT Belinda

søndag 14. august 2016

Til ei Prinsesse

Alt er lov- utfordringa varer ut august, så det er fremdeles god tid til å vere med, kvifor ikkje prøve seg på den 3d modellen du har lurte på om du fikk til?

Då eg skulle lage dette settet leita eg etter inspirasjon til "nye" 3d modellar, og kom over denne i bloggen til Susanne Halseth. Krona hennar er ikkje heilt lik mi, men måten eg laga den er svært lik. Eg har også laga boksen under sjølv. Inspirasjon til sjølve kortet har eg og henta hos Yasmin .

Stempelet er frå Kreative Hender, fargelagt med Promarker.

Eg har lagt ein liten haug med detaljbilder og produktbeskriving i bloggen min. Klem Anita

torsdag 11. august 2016

Bidrag på mail

Vi har fått enda noen flotte bidrag inn på mail.

Denne gangen fra Tove Tangvald Ryd


Bidrag nr. 94

Bidrag nr 95Bidrag nr 96
My sweet sunflower

Fremdeles har vi utfordringa Alt er lov, vi har fått mange bidrag men har plass til enda flere. Du har frem til 4.sept kl 23.55 med å levere.

I dag vil eg vise dere et kort i for meg utradisjonelle farger sammen, gult og rødt.
Digien kommer fra Star Stampz og heter My sweet sunflower. 
For flere detaljer kan du se i bloggen min
 
Klem fra Monica
 

Bidrag på mail fra Linda

Vi har mottatt noen flotte kort på epost.

De 3 første kommer fra Linda Svenkerud.


De er lagt inn som bidrag nr. 91

nr. 92
 og nr. 93


onsdag 10. august 2016

Når hobbyen ikke lenger bare er kos...

I lunsjen på jobb i dag gjorde jeg som veldig mange andre også gjør-sjekker Facebook :) Stort sett er dette bare hyggelig og kjekt å titte spesielt på scrapperelaterte sider.I dag var det alt annet enn koselig å kikke.I dag ble jeg sint,skuffet,frustrert,forbanna og forundret.
Du har kanskje allerede lest innlegget til Susanne Halseth ?Hvis ikke så finner du det her.Jeg anbefaler deg å lese innlegget.Tenk over hva som står der.Høyst sannsynlig vil du kjenne på endel følelser du også etterpå.
På lik linje som Susanne så elsker jeg hobbyen vår.Det gir meg mye glede ved å scrappe,noe alle med en hobby de brenner for kjenner seg igjen i.Hvorfor skal noen få ødelegge den gleden?Hvor er rettferdigheten i å rakke ned på hva andre bruker fritiden sin på?Og hvem er det som skal avgjøre at det du bruker fritiden din på ikke er riktig bruk av fritid?
Det Susanne beskriver i innlegget sitt er rett og slett mobbing på nett.Netthets er straffbart!Politiet har mye fokus på dette.Voksne folk som driver med netthets er rett og slett skammelig!
OM det er andre scrappere som driver på sånn så blir jeg rett og slett skuffet og forbannet. Det er ikke til å komme unna at det er mye kvinner i scrappemiljøet,men vi har da alle oppdragelse? Er Janteloven så framtredende at den kan ødelegge gleden ved hobbyen vår? Og skal vi tillate det?Er det rett ?
Det har allerede gått for langt når en vurderer å kutte ut bloggen sin.Hvordan kan vi snu denne trenden?
At mange mennesker sliter med helsen er ingen hemmelighet.På mange kan du ikke se hvilke utfordringer denne personen har i hverdagen.Og selv om du kan se utfordringene-vil du dømme hvordan vedkommende bruker fritiden sin?Ønsket mitt er at du skal stoppe opp og tenke litt.
Dessverre er ikke Susanne alene om å oppleve netthets i scrappemiljøet.En skikkelig uting dette.Vi må gå i oss selv og støtte hverandre-ikke dra folk ned?

Jentene i Papirlosjen ønsker å vise Susanne Halseth vår støtte i hennes kamp mot nett-trollene.Ikke gi deg.Ikke la de få ta fra deg gleden ved hobbyen din.Vi håper du fortsetter å blogge.

Nederst i innlegget til Susanne skriver hun at hun ønsker at vi skal skrive noen hyggelige ord til noen som fortjener det.Det skal vi :)

Kjære Susanne

Tusen takk for at du deler dine nydelige scrappeprosjekter med oss.Du gir oss mye inspirasjon med flotte bilder.Det var din blogg som gjorde at flere i Losjen prøvde seg på eksplosjonseske med kake inni for første gang.Takk for at du deler dine maler med oss.Kos deg med hobbyen din <3

Stor klem fra Losjejentene


Og så noen ord til alle scrappere generelt: La oss ta vare på hverandre og støtte hverandre.Vi deler en fantastisk hobby.Hvordan vi utfører kunsten vår eller hva som er finest/tøffest/vanskeligst er en smakssak og vi vil aldri bli enige.I mine øyne er det nettopp forskjellene som gjør denne hobbyen så spennende.Kua må ikke glemme at den har vært kalv og kalven må høre litt på kua :) Kos deg med hobbyen vår og ta gjerne med deg Susanne sin oppfordring videre. Det er mange som fortjener noen godord :)

Frustrert hilsen fra Belinda

søndag 7. august 2016

Til en liten prinsesse

Hei. I dag har jeg laget ett enkelt lite kort for Papirlosjen. Som DT, får vi av og til sponsorgaver og denne gangen har jeg fått blomster fra gode minner. Dessverre er denne butikken nedlagt, og det er trist når butikkene våre ikke klarer seg. Så selv om mange syns det er greit å bestille på ebay og andre steder, så er det viktig å støtte opp om de butikkene vi har her hjemme. Det var dagens hjertesukk, og nå over til kortet jeg har laget.


Ett ganske enkelt kort som ikke nødvendigvis oser baby.
Vil du se mer om kortets fremgangsmåte, så kan du besøke min personlige blogg:


Det var dagens inspirisajon og hjertesukk fra meg. torsdag 4. august 2016

inspirasjonsbidrag til "alt er lov" 4. aug

Seilbåt 

Her kommer et nytt inspirasjonsbidrag fra meg til Papirlosjen sin pågående utfordring - "alt er lov". Dere har en hel måned igjen på å publisere bidrag, så hiv dere på :)

Mitt bidrag i dag, fant jeg inspirasjon fra på Pinterest, og lagde min egen vri. Det er en gaveeske laga med nydelige mønsterark fra Maja. Flere bilder og informasjon finner du på bloggen min.


Happy scrapping :)

-DT-Synnøve