mandag 30. juni 2014

Har du lyst te å lage din egen vinskjuler?

I går gikk startskuddet for Papirlosjen og eg debuterte me en vinskjuler.Den er slett ikkje så vanskeli å lage, og det florerer me maler på nettet.Likavel ekkje det alle som synes det e like lett å forstå en mal uten forklaringer,så eg har prøvd meg på en steg for steg i bloggen min. Resultatet ser sånn ut ;)


Eg ska prøve å hjelpe te ved spørsmål etter beste evne ;)
Happy Scrapping!
Klem fra meg ;)

søndag 29. juni 2014

Velkommen til den store åpningssermonien vår! Utfordring: #Alt er lov

Endelig er tiden inn for å ønske dere velkommen til Papirlosjen på ordentlig!


Først et par praktiske ting, som det seg jo hør og bør:


Våre utfordringer vil normalt sett komme den 5. i måneden.
Vi begynner med det fra og med andre ordinære utfordring.

Første ordinære utfordring kommer 31. august


Vi har også en Facebook-gruppe. Man kan også levere sine bidrag der om man ønsker.
Følg oss gjerne, du finner oss her:
Papirlosjen Facebook

Ved hver nye utfordring, vil en mappe komme opp på FB-gruppen vår med samme tittel som utfordringen den hører til, og siste frist for innlevering.
Her kan man laste opp sitt bidrag dersom man ikke har blogg, eller man ikke har lyst til å legge ut bidraget sitt i bloggen.





Så har vi hatt en aldri så liten konkurranse, hvor dere skulle kommentere og/eller følge et innlegg her inne! :)

Vinneren ble trukket av vår gode venn Random.org:

True Random Number Generator  17Powered by RANDOM.ORG


Vi telte kommentarene først, og så følgere,
Og vinneren er

**Liss Andersen**


Gratulerer!! :)

Send en mail til papirlosjen@gmail.com innen 3 uker, slik at vi får adressen din.


***

Og så...


Nå skal vi over til det som vi alle har gledet oss til, og som kanskje dere er litt spente på også!

Åtte papirglade damer har denne forsommeren jobbet med planleggingen av 
Norges nyeste Utfordringsblogg; Papirlosjen.


Her er de endelig! :)

Jeg ber dere om å ta varmt og hjertelig imot de:



Papirlosjens Designere



Anita Lise



Hei, her er Anita Lise Bjørklund, en ungdom på 58 som bor på Nygårdsjøen 6 mil sør for Bodø.

Jeg  har holdt på med kortlaging siden 2006.


Mitt første kurs var et scrapbookingkurs hos en fotoforhandler i Bodø i 2004. 
Det gikk et par år før jeg kom meg videre med papir og lim. 
Etter det har det blitt flere kurs i kortlaging. Jeg lager mye på bestilling og da blir det ofte tradisjonelle kort etter ønsker, men jeg liker å variere litt.


Titter mye rundt på blogger og i magasiner og får masse fin inspirasjon.

Jeg er gift og har 3 barn og 4 barnebarn. Gleder meg veldig til å delta på DT-teamet sammen med de andre flotte jentene hos Papirlosjen. 

Ikke minst gleder jeg meg til å se hva alle dere leverer på våre utfordringer. 






Agneta




Jeg heter Agneta Kajander og er en -76 modell, er gift og har to barn. 
Ble introdusert til scrapbookingverden av en venninne i 2008. I starten laget jeg bare LOer til album til ungene. 
Etter hvert ble jeg med på kurs i Tromsø og da åpnet det seg en fantastisk verden av muligheter med papir. 

Er vel blitt rimelig hekta de siste tre årene, og siden jeg er en utstyrsfreek er det jo en relativt kostbar hobby…. Men du verden så morsomt. 

Jeg har ingen definert stil. Jeg ser gjerne på tutorials som er tilgjengelig på nettet og lager mine egne utgaver av dette. Jeg deltar fortsatt på kurs for å hente inspirasjon og nye ideer. 
Jeg opprettet min egen blogg nå i vår: www.scrapperypa.blogspot.no

Jeg er veldig glad i å lage bokse og esker. Alt med spennende bretteteknikker som gir meg litt å bryne på og som er dekorative i seg selv uten for mye fancy pynting, da pynting kanskje ikke er min sterke side. 
Det siste halve året har jeg fått mer sansen for også å lage kort. I tillegg øver jeg meg på fargelegging med Touch, men er ikke så flink til å bruke det jeg har fargelagt i mine prosjekter. Er vel litt gnien på de J  Mine største forbilder er uten tvil Jill Hansen og Camilla Halseth




Nina



Eg heiter Nina Kristin og er født i 72. 

Eg har vore så heldig at eg har fått 4 ungar. Siste gong vart eg overraska med tvillingjenter. 
Eg har ein forlovede som er sjøman.

Eg starta å scrappe for nokon år sidan, og har dei siste år  fått både meir utstyr og erfaring. 
Eg likar å "dille" med detaljar, så tida går når eg held på med korta mine. 
Eg likar vintag stil, og eg lagar mest berre kort. 





Belinda



Belinda Hammersdal, 36år, samboer og ett barn.
Skriveleifene mine e gjort me vitende vilje då eg tviholder på min bergenske særegenhet.
Bor på sunnmøre no.

Sjøl om eg fra barnsbein av allti har vært kreativ med hendene, så var det ikkje før nesten 3 år siden eg fikk mitt første møte med scrapbooking. Skulle lage bryllupsinvitasjoner. Uten maskin og kunnskap om kas muligheter en har innenfor denne fantastiske hobbyen vår.

Eg er no veldi avhengi av min kjære BigShot. Stilen min er litt "all over the place", men eg heller nok mot det romantiske. Liker fargelegging, då med Distress Markers. Har en stor forkjærlighet for å lage blomstene eg bruker i prosjektene mine sjøl. Det e slett ikkje så vanskeli som en tror ;) 

Det blir helt klart laget mest kort og esker fra min side. Er foreløbi litt avhengi av maler til prosjektene mine. Glitter,bling og annen pynt finner du i mine prosjekter. 

Ta gjerne en titt i bloggen min,  http://belindaskreativekaos.blogspot.no/  

Happy scrapping! Klem fra Belinda




Ane Lene





Jeg heter Ane Lene, bor i Drammen, og jobber til daglig som sykepleier.

Jeg er gift og har to barn, ei jente på 8 år og en gutt på 16 år, også har jeg to kattepuser.

Jeg begynte så smått og scrappe i 2006, og interessen har bare økt siden den gang. 
Liker å prøve nye teknikker og brettemåter. Tror ikke jeg har noen fast stil, jeg liker å prøve litt av hvert. Noe jeg ikke har fått ”dreisen” på er fargelegge stempelmotiv.

Startet først med å lage kort, så gikk jeg over til og scrappe LO’er, de siste årene har det blitt mest kortlaging. Bokser, påskeegg, kortalbum er også noe av tingene jeg lager.

Dequpage og Mixed Media Canvas er også noe av det jeg synes er moro. Det siste jeg kastet meg utpå nå var et konvolutt-album.

Jeg har alltid hatt en form for hobby, jeg har brodert (sønnen min fikk masse Ole Brumm bilder da han var liten), jeg har holdt på med maling på tre- laget en haug med dørskilt. Det hele startet vel opp med Pusur dagbøkene på ungdomsskolen, som ble fylt til randen med bilder, billetter og andre dyrebare minner.

Jeg finner inspirasjon overalt f eks på blogger, blant andre scrappedamer når jeg er på treff, i scrappeblader, i naturen, klær, mønster generelt, Pinterest og You Toube. 




Linda




Linda Hjemgård heter jeg. 
Har feiret bursdag hele 39 ganger. Bosatt i Oslo.

Jeg hadde lenge lyst til å lage kort men visste ikke helt hvor i jungelen jeg skulle starte. Heldigvis hoppet nabogutten på biltaket mitt og jeg måtte ta han med opp til sine foreldre.  
Der traff jeg nemlig en scrappedame i døren. 
Dette er nå over 10 år siden og i dag lager jeg for det meste kort og esker. 

Det hender jeg imponerer en gang i skuddåret med en lo. Men det hører til sjeldenheten.  Min stil går mye i shabby chic,  romantisk og vintage.  Men jeg er også glad i steampunk. 

Jeg gleder meg til å være en papirlosjdame og håper at jeg kan bidra med masse inspirasjon til dere alle. 




Renate




Hei alle sammen!
Jeg heter Renate og kommer da fra det blide sørland. Nærmere bestemt Kristiansand!
Jeg er 31 år og bor sammen med min samboer Øyvind, og våre to barn på 1 og 3 år. 
På nett, forum og blogg er jeg mest kjent som Scrappegal eler Scrappegal Sørlending. Jeg er også eier og grunnlegger av scrappeforumet Scrappeland.no, som jeg startet i 2011.


Min scrappehistorie begynte først i 2007, med noen julekort. Var på mitt første scrappekurs med Hilde/Stempelgal i feb 2008. Dermed var jeg hekta!!
Siden den gang har interessen blitt større og større, og utviklet seg til en livsstil! Jeg ville lære, og begynte å delta på treff, kurs og konkurranser!

Som scrapper er jeg i stadig utvikling. Jeg er kjent for å være en scrapper med lag på lag stil, og litt vintage. Men de siste par årene har jeg nok vært litt i endring, og idag elsker jeg å leke meg med farger, cluster, lage bakgrunner, og trives veldig godt når jeg kan jobbe med Gesso, texture paste, og glimmermist. 






Agnete-Sagalind





Ja, jeg heter Agnete-Sagalind, kommer fra Rendalen i Østerdalen, fant mannen i mitt liv under en studentrevy på Rena for en del år tilbake, så da skolen var slutt pakket jeg det jeg eide og flyttet på andre siden av Mjøsa. I sommer feirer vi 5 års bryllupsdag, og jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre. 

Min scrappehistorie startet i det jeg kom til en ny arbeidsplass for over seks år siden, og fikk høre om det de kalte scrapping. Jeg hadde aldri hørt om det før, men dro avgårde til nærmeste papirbutikk, som den gang het Happy Hobby, og tidligere nevnte Hilde/Stempelgal, guidet meg langs alle hyllene med papir, stempler, verktøy, farger, bånd, poser og alt det andre nydelige som var å finne. Vi fylte opp handlekurven med det aller viktigste, og litt til.  
En god stund rotet jeg litt rundt i noe bøker for å finne noe maler, og for å lære meg å lage albumsider, før jeg en dag, det var julen 2009, fant ut at jeg skulle se om jeg fant noe på nett. Og om jeg fant!! Det var en hel verden der ute med inspirasjon, og utfordringsblogger! 
Utover på nyåret var jeg også med på et par treff på Gjøvik.

Mye har skjedd siden den gang, og jeg har hatt en lengre pause fra både scrapping og blogging, før jeg endelig kjente at det var på tide å gjøre noe kreativt igjen.
Jeg lager stort sett kort, og har også begynt å snuse litt på Project Life, så det kommer nok noe i den gaten fra meg her også  fremover.
Kan ikke si noe annet enn at jeg elsker Shabby Chic, men koser meg halvt fordervet når jeg får lov til å splætte med litt gesso også. Så jeg er vel egentlig stilforvirret ;)

Meg finner dere i bloggen min Kreatyra.blogspot.com!




***


Så over til det som vi har gledet oss så veldig til! 

Nemlig åpningsutfordringen vår!!




Vi vet at det er sommer, det er mye som skjer, man er på ferie, eller hjemme, eller man har helt andre saker å gjøre enn å sitte med papir og saks. 
Derfor tenker vi å gi dere frie tøyler, og lang frist til å levere! 


Åpningsutfordringen heter altså:

#Alt er lov#


Her kommer litt inspirasjon til dere fra Belinda og Anita Lise:



***

Belinda:

***


Belinda byr på denne premien til en heldig vinner: 


***



***

Anita Lise:

***




Anita Lise byr på denne premien til en heldig vinner:



***

Mer inspirasjon, og flere premier å vinne, vil dere finne her igjennom hele sommeren fra alle våre Designere.


Regler finner dere på egen side ved å klikke på fanen på toppen.


Frist for å delta er søndag 24. august kl 23:59 (Selv om InLinkz sier noe annet akkurat nå, dersom noen skulle legge merke til det).





torsdag 12. juni 2014

Kjære følgere

Da er DT satt!
Tusen takk til alle som har vært med på å spre DT-CALL. :)

Vi trekker oss litt tilbake, og kommer tilbake med et nytt innlegg søndag 29. juni kl 12:00
Papirlosjen vil bli stengt fra 00:00 natt til 29. juni, og kommer opp igjen i sin fulle prakt kl 12:00 samme dag.

Alle som følger bloggen vil da også være med i trekningen om en koselig premie. :) Frist for å være med i trekningen er altså Lørdag 28. juni kl 23:59.

Inntil da ønsker Papirlosjens Designere dere alle en herlig sommeruke!

Legg igjen en kommentar for å kunne vinne dette: