torsdag 31. august 2017

Siste Frist

Nå er det bare timer igjen av vår utfordring "Alt er lov", men hiver du deg rundt, rekker du det nok.


Jeg har laget et kort med stempel fra KreativeHenderDigis på FB. Grunnen til at eg valgte nettopp dette stempelet, var at jeg skulle lage et gratulasjons kort til en 18 åring. Jeg har faktisk brukt 3 av Gitte sine stempel på dette kortet: Motiv, gratulerer og magi.

Kortet er ca 7" høyt og 5,5" bredt. Når jeg lager den størrelsen, får jeg ikke nok ark til alle sider, og velger å bruke biter av design arkene til å pynte ene innsiden og baksiden med.

Beklager bildekvaliteten, tiden gikk i fra meg, og det gjorde også lyset. Og jeg har lagt litt glossy accent på motivet, og det gir gjenskinn i lyset fra blits og lamper.

De store blomstrene er hjemmelaget, to med punch fra Panduro, og to med diser fra Heartfelt Creation.

Klem Anita

søndag 27. august 2017

Sjokoladekort i blåttI dag kommer litt mer inspirasjon tul utfordringen vår.
Oppgaven lyder: "Alt er lov."
LACY SUNSHINE
er sponsor for denne utfordringen.
Tidligere i år laget eg et sjokoladekort
med papirer fra Maja design.

For mer flere bilder 
og info om produkter brukt ta turen innom bloggen min.

DT - Ovedia Therese

torsdag 24. august 2017

Kort med Bernard.

Utfordringen vår, "Alt er lov" går mot slutten,så hiv deg rundt og lag noe som du kan vinne digier fra denne månedens sponsor, Lacy Sunshine.
Jeg har laget et kort med Bernard. Fargelagt med Copics. Mønsterarkene er fra en blokk som heter Africa fra Joy Crafts.
Minimalt med pynt på dette kortet. Et par fargesterke knapper er stukket innunder lagene. Det frisker opp litt. Det trenger ikke alltid være så mye som skal til.

Kos deg med scrappingen!
Klem fra DT Belinda


tirsdag 22. august 2017

Kreative hender digis - hund og katt

Papirlosjen har ein sponsor som heiter Kreative hender digis, du finn den på FB.

Vi har fått nokre stilige motiv med katter og hunder, og eg har leika meg litt med dei.
Eg må først få seie at eg er ikkje noke verken katt eller hund person, men desse var faktisk veldig moro å fargelegge, og bruke på kort. Utrykka er knallbra, og effekten med brillene gjev eit leikent utrykk.   Tekstane er også frå Kreative Hender Digis.

Det første eg viser er eit brusdagskort, som kan passe til mange anledningar, teksten "Gratulerer med dagen, måtte den bli like fin som deg" er veldig mykje brukt blandt tenåringar.Innsida


Her har eg dekorert ei notatbok. Syntes han her var knall, han kikker opp over noke, og enten lurer på kva du gjer, eller på om han kan gjere nokre sprell.

Brillene er heilt konge.

Teksten. "Barnslig, ord som benyttes av kjedelige personer for å beskrive morsomme personer" passa heilt på denne.  Brillen har fått eit lass med glitter.
Klem Anita

søndag 20. august 2017

Pink PoppiesDa er det min tur igjen til å komme med litt inspirasjon.
Oppgaven lyder: "Alt er lov."
Eg har brukt motivet  
Rory's Poppies fra  LACY SUNSHINE,
som og er sponsor for denne utfordringen.For mer flere bilder 
og info om produkter brukt ta turen innom bloggen min.

DT - Ovedia Therese

fredag 18. august 2017

Dyrisk fra KreativeHenderDigis.

På facebooksiden KreativeHenderDigis finner du et stort og variert utvalg av digitale stempler. Vi i Papirlosjen er så heldige å få leke oss med disse og i dag skal jeg vise noen dyriske nyheter.

Jeg har valgt å holde kortene forholdsvis enkle for at motivene skal komme godt fram. En trenger heller ikkje skyggelegge disse noe nevneverdig da de er godt skyggelagt allerede.


Denne katta e jo bare RÅ! På første kortet har jeg brukt den som "pengelomme" inni kortet hvor jeg skar rundt poten og festet den litt nedenfor med dobbelt opp av 3D-puter. Neste gang tror jeg at jeg kommer til å bruke litt til for det ble trangt gitt. Men kjempestilig effekt!
Kort nr 2 er mer fargerikt. Kjempegøy å leke med farger. Begge pusene er fargelagt med Copics og jeg har lekt litt med bling på både krone og briller. Gitte har ikke lagt denne inn i systemet enda,men den er rett rundt hjørnet vil jeg tro :)Denne voffsen her er bare fornøyelig. Igjen,lette å fargelegge og lette å klippe ut.Denne herligheten var en liten utfordring å klippe ut,men absolutt verdt det. Kjempesøt og samtidig skikkelig kul!De to siste valgte jeg å gjøre skikkelig søte. Slett ikke vanskelig med denne søte pusen som titter over kanten. Ta gjerne en titt i albumene hos KreativeHenderDigis. Kanskje du finner noe dyrisk du også? Og hvorfor ikke legge ved et bidrag eller tre i utfordringen vår "Alt er lov"?

Klem fra DT Belindatorsdag 17. august 2017

Lag på lag!

Eg syns det er veldig kjekt med utfordringer, både å gi en utfordring og ikkje minst få en! Av og til så gir eg meg sjøl en utfordring, enten på å prøve noe som er nytt og ukjent men også noe som eg er svak på...


Utfordringa til meg sjøl for dette inspirasjonsbidraget var: lag på lag! Når Geirangertreffet var tidligere i vår, så hadde Cathrine/Scrapomania kurs i nettopp lag på lag. Eg var stort sett utenfor komfortsona heile kurset, men det er jo det som er kjekt å virkelig kjenne på frustrasjonen og ikkje minst gleden når kortet er ferdig og en er fornøyd! Eg viser ikkje kortet fra kurset, men eg har brukt samme størrelse og oppsett på det eg viser i dag. Men har valgt heilt andre farger og stil på dagens!

Kortet har heile 7 lag inkl selve basen, og det er hvertfall 4 meir enn eg pleier å lage sjøl. Siden eg har fått malen på kurset, vil eg ikkje sei så mye om dimensjoner og lignende...
På tross av alle lagene, så har eg ikkje "stappa" så mye inn av pynt. Men ville at fokuset skulle være på toppen av kortet med alle blomstrene. Når all pynten var limt fast, så spletta eg litt kvit maling på. Det syns eg var prikken over i'en!
 


Har brukt følgende:

Base: Svart bazzill
Panel: Bazzill foil gull
Mønsterark: Prima Cosmic Love & Lights
Dies: Spellbinders Ornamental doily
Pynt: svart blonde, blomster, Prima Remnant metallic beads, trepynt fra Wycinanka, perlene er laga med Nuvo. Trehjerte fra Darice. Kvit


Må sei meg fornøyd med både utfordringa og resultatet :-)

Har du lyst på en utfordring? Hva passer bedre enn å være med på vår, Alt er lov?

Klem DT-Monica


onsdag 16. august 2017

Kort kit fra Scrapomania

Hei. I dag vil jeg vise dere kort kitet fra Scrapomania som vi i Papirlosjen er så heldig å få leke oss med. Kort kitet får du kjøpt i fysisk butikk i Fremmerholen/Ålesund  eller du kan bestille det i nettbutikken. Du kan også abonnere på kitet. Her er det flere valg og velge mellom. 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. Abonnerer du får du kitet sendt hjem i postkassa rundt den 15 hver måned. Er jo reine julaften det, hver måned :-) Vær obs på at det kan forekomme små forskjeller fra kit til kit.

Så over til hva jeg har fått leke meg med. Dette kitet var heilt utrolig nydelig. Duse fine farger i lilla, lime og turkis. Aldeles nydelig. Jeg fikk laget hele 5 kort fra kitet. Fremdeles har jeg mer igjen. Og nå kommer bilde raset :-)
Her ser dere 2 av korta inni. Laget de helt enkle med plass både til en tekst og en hilsen.
Det var det jeg laget for denne gang. 
Tusen takk til Scrapomania for at vi får leke oss med de flotte kita :-)

Klem DT-Elisabeth

søndag 13. august 2017

Dyreparken

I dag er det min tur til å komme med litt inspirasjon til utfordringa Alt er lov. Idag har eg ei PL side å vise, med bilder som er tatt for år og dag siden... Men synst bilda passa til dette herlige digistempelet fra Lacy Sunshine, BernardMotivet er fargelagt med Promarkers. 


Det er fremdeles god tid igjen av utfordringa, så kom og bli med :) Da ønsker eg deg en flott søndag. Ta gjerne en titt på bloggen min om du vil vite mer om sida.

Klem DT-Annelen

torsdag 10. august 2017

Jeg elsker Studio Light!!

God kveld!
Sist helg var jeg hos den beste butikken Scrapomania og fikk med meg noe skikkelig kjekt noe!
Nemlig ledlys, julekuler og krympeplast fra Studio light. 


Jeg er skikkelig hekta på Studio light for tiden, og har hamstra produkt derfra. Jeg tror at det er fargene, kombinert med bling, samtidig som det er stilrent. 


Men over til produktene. Krympeplast på julekuler var noe helt nytt for meg, og det var skrekkblandet fryd før jeg hadde satt i gang. Men det var jo bare fantastisk morsomt! Kommer garantert til å kjøpe flere sett!!

Teknikken er å dyppe kula nedi en gryte med 80 grader varmt vann. Jeg brukte noen kuler før jeg ble helt fornøyd, men om en er nøye med hvordan en har krympeplasten på, så blir det veldig bra. En får bare et forsøk per kule, men jeg fant ut at selv om noen av de kanskje ble litt skjeve, så er de utrolig dekorative likevel, og en kan alltids "pynte over" med annet scrappeutstyr. Jeg har dekorert 3 kuler her, og putta ledlys inni (det er hull i kulene så ledlysene får plass. Jeg syns vertfall at det var veldig gøy, enkelt og dekorativt. 

*

Steg for steg i bilder:

Led-lysa gav en flott varm farge, og passa perfekt til kulene. en kan for eksempel lage en egen lyslenke med kuler og lys. *

Her er kulene før "dypping"


*
Og her er etter:


*

Som sagt, noen ble litt skjeve på, men jeg syns plasten la seg veldig fint inn til kula. 
Jeg brukte en Grill-klype til å "dyppe" kula med.*

Så her kommer litt bilde av de dekorerte kulene. Jeg valgte å holde dem i litt samme stil og farge, da jeg tenkte å lage en lyslenke til jul. Jeg vil nok vise flere ulike kuler frem mot jul. Men her er iallefall 3 av dem. 
Sjekk det fine lyset da!*

Så til slutt et bilde fra når jeg hadde lys i alle 3 kulene

Det var ikke så lett å ta bilde og holde kulene på plass, men jeg håper dere skjønner prinsippet likevel, tross litt dårlig bilde. 
Men skynd dere å sikre dere disse produktene, for dette er absolutt må-ha produkt til jule-sesongen slår til! Og jeg har hørt rykter om at de blir solgt veldig raskt, så vær kjapp og løp/klikk deg innom Scrapomania for å sikre deg :-)