søndag 28. januar 2018

Hjerter hjerter hjerter!

Som den heldige mottaker av litt godbiter fra Scrapomania denne måneden vil jeg gjerne vise fram hva jeg har gjort med disse godbitene:Jeg har fått litt dilla på bretteteknikken som ble vist i det siste Ett Trykk, men jeg har lagt til litt på lengden.  Perfekte til en parfyme, dusjsåpe eller kanskje en bodylotion til noen du er glad til :)Hjerter hjerter <3

Herlig dies!
Takk for at du titter innom :)

Klem DT-SiriVinterdag

Idag vil eg vise en LO kor eg og hunden tok oss ein liten fjelltur i snøen. Det var ganske masse snø, så eg var hvertfall glad når vi nådde toppen og kunne kose meg med litt bildetaking.

Det eine bilde måtte jo bare brukes på ein LO, og då passa det godt til denne månedens utfordring, Vinter, kvit og blåDei nydelige blomstrane eg har brukt er ifra I am roses, som er sponsor for Papirlosjen denne måneden.


Blomstrane har fått litt Diamond dust på seg. Viser ikkje så godt på bilde. Men ser litt frosta ut i virkeligheten.

Då håper eg du har fått litt inspirasjon til å bli med på utfordringa vi har. Det nærma seg slutten, men det er nokre dager igjen, så kom og bli med. Ha ein flott dag

Klem DT-Annelen 

torsdag 25. januar 2018

Inspirasjon med blomster, hjerter og en god klem


I dag er det min tur,
DT-Ane Lene,
til å  vise fram et inspirasjonskort
til vår pågående utfordring


Blått og hvitt (vinter)

*

Vår sponsor denne måneden

*
Ikke for sent å være med
utfordringene ennå,
gå inn her og legg igjen ditt bidrag.

*


 Alle blomstene jeg har
pyntet med kommer fra


Nærbilde av blomstene

Slik har jeg pyntet inni kortet.

*

Vi har også en bilde utfordring på
Facebook, (bla litt ned på siden)
bli gjerne med på den også.
Frist er 31.januar.
Premie fra Scrappegarasjen.

*

søndag 21. januar 2018

Enjoy the little things

God søndag alle!

Losjejentene blir sponsa av Scrapomania med kortkit og denne måneden er det min tur til å virkelig kose meg med et nydelig kit i blått og grønt. Kitet fikk meg virkelig til å glede meg til våren når det begynner å bli grønt og blomstrer spirer og gror.

Månedens kortkit kan du bestille her, men du kan også bestille kortkit for 6mnd eller 3mnd. Du kan selvfølgelig også bestille enkle kit måned for måned.

Eg har laga 3 kort, men har både papir og pynt igjen til å lage meir.

Første kortet eg har laga så er basen vanilla og her er både hovedmotivet og pynten klipt ut fra et av mønsterarkene. Blomstrene og "kortet" som er hovedmotivet har fått et strøk med stickles.

 
 
Det neste kortet er basen i en nyelig grønnfarge, bazzill pear. Her er motivet også fra eg mønsterark sammen med deler av pynten. Blomstrene som er klipt fra mønsterark er satt på 3D-puter. For å skape litt variasjon, så har eg pynta med roser også sammen med et hjerte.
 
 

 
 
Det siste kortet er basen i bazzill Typhoon, her er hovedmotivet også 2 store blomstrer fra mønsterark som er satt sammen til en "bukett". Det var med noen nydelige hjerter i "trepynt", det fikk bli pynten her sammen med magebeltet til et av mønsterarkene med teksten These are the best days of our lives. Også her har blomstrene og hjertet fått et godt lag med stickles.
 
 
 
 
Slik ser det lekre kortkitet ut:
 
 
 
Det var alt fra meg i dag, minner om utfordringa vår Vinter, blå og hvitt som du finner her.
 
 
Klem DT- Monica
 
 
 

En kopp varm sjokolade i vinterkulden.Nytt inspirasjonsbidrag fra meg.
Oppgaven lyder: "Vinter Blå og hvit"
Sponsor er denne gangen er
I Am Roses.Hva er vel bedre enn en kopp med varm sjokolade
med krem på en kald vinterdag?


For mer flere bilder 
og info om produkter brukt ta turen innom bloggen min.

DT - Ovedia Therese

torsdag 18. januar 2018

18. januar - Blå og hvit

God morgen!
I dag er jeg så heldig å få vise litt inspirasjon til Papirlosjen sin gående utfordring #Vinter, blå og hvit. 


Jeg ELSKER blått, og kunne nok scrappa kun i blåtoner om jeg fikk velge helt selv ;) Men syns vertfall at utfordringen er super, og håper flest mulig blir med :) 


Jeg har laget et kort med utgangspunkt i månedens sponsor "I am roses" som har gitt oss noen flotte blomster. Vinner av utfordringen kan også stikke av med noen. Nettsiden deres er absolutt vert å ta en titt på!. 


Jeg har også brukt hvit og blå bazzill, den blå er embossa med sølvpulver gjennom stensil. Brukte også 2 ulike kakeservietter, der den ene er farget lyseblå med Finnabair sin opal magic akrylmaling og en doily dies. I midten er en "medaljong" jeg har laga i papirleire, som jeg har malt i ulike blåtoner og med masse glitter på. Har ellers brukt osteklut, pyntegren med krystaller fra Kort og Godt, og en blad- dies, og massevis av mikroperler i blank og lyseblå. 

søndag 14. januar 2018

To kokker

Eg bruker av og til å lage opp kortbaser med paneler på, slik at det er berre det som er kjekt igjen. Pynting.

Min datter på 11, hadde funne ein slik base, og limte på nokre diecutt i papp. Eg fant kortet igjen, og fortsette med pyntinga i dag.

Blomane er frå I am roses, det som ser ut som små kvite, er ei stor eg har plukka i frå kvarandre.

Vi har fremdeles vinter og blå/kvit som tema.
Minner også om gavekortet vi gir bort på Face Book, du må ikke lage noe, bare legge inn et bilde av det du fikk, eller ikke fikk av scrappesaker til jul.

Klem Anita

torsdag 11. januar 2018

Snø i Bergen.

Ja,det hender at det er snø i Bergen om vinteren. Da sønnen min var liten hadde vi morro med snø og bildet jeg har brukt på LOen min er hentet fra en vinterdag på besøk hos en venninne. Min unge,lovende fikk tur med pulk hvor undertegnede og venninne ble benyttet som drahjelp.


Bildet passer perfekt til Papirlosjen sin utfordring som heter "Vinter,blå og hvit". Det er alltid rom for tolkninger i utfordringene våre, så her kan du leke litt.
De nydelige blomstene fra denne månedens sponsor, I am Roses kommer virkelig til sin rett her. Mønsterarket er fra Ella og Viv,snøkrystallene fra Edelweiss og pyntebær fra Kort&Godt. Jeg har brukt Soft Gel litt her og der for så å strø litt flak fra Prima for å få frosteffekt.Herser du effekten av flakene på blomstene litt bedre.


Måtte prøve litt på bildet også.

Jeg håper du finner litt inspirasjon i min LO og prøver deg du også. Nå har vi i tillegg en veldig enkel utfordring på FBsiden vår også. Ta gjerne en titt.

Klem DT Belindasøndag 7. januar 2018

Vinter kort

Hei. I dag er det min tur til å inspirere litt i månedens utfordring her hos Papirlosjen. Tema denne gangen er Vinter, blått og hvitt. Du har helt frem til 31 januar kl 23.55 på å delta :-)

Jeg har laget ett vinter kort med blomster fra vår sponsor: I am roses.


Har brukt vellum med snø krystaller på
Sølvpapiret er resteark som jeg har brukt sølvteip fra Biltema på. før jeg stanset ut. 
Elsker den teknikken.
Det var min inspirasjon for denne månedens utfordring.
Kom bli med du også :-)

Klem DT-Elisabeth

fredag 5. januar 2018

#01 Januar: Vinter Blå og hvit

Godt nytt år alle våre lesere og tusen takk for det gamle året og all glede og inspirasjon dere har gitt oss. Nå som vi står foran ett nytt år er vi i Papirlosjen klare til å gi dere masse inspirasjon og utfordringer fremover. Og vi starter i dag med den første utfordringen for Januar som heter

Vinter, blå og hvit

Med oss som sponsor denne måneden er

I Am Roses.Make ordinary scrapbooks, card toppers, baskets, wedding favors, birthday party gifts, dolls, miniatures, faux cupcakes, just about any craft projects into an extraordinary gift!    
At I Am Roses, we provide high quality mulberry paper flowers and paper scrapbook products for our customers who enjoy making beautiful craft projects, special company events or parties. Our flowers are available in a large selection of shapes and sizes in a wide range of colors from hot pink to soft whites to classic tones.   


Vinneren av utfordringen får en voucher som brukes i nettbutikken til I am Roses.


Vi har kost oss stort med blomstene  ZM-170, SCM2-15 og ZM7-607 og laget mye lekkert til inspirasjon:

DT-Monica
*

DT-Ane Lene*

DT- Elisabeth

*

DT-Synnøve 


*

DT Ovedia Therese 


**
DT Annelen*


*


Vi gleder oss stort til å se hva dere finner på denne gangen. Må minne om reglene om å linke tilbake til oss i innlegget ditt om du leverer via blogg. Du kan fortsatt levere via mail. Og husk maks 3 bidrag pr utfordring. Da er det bare å sette igang :)torsdag 4. januar 2018

Vinner og RAK-favorittene våre.

Noen få dager inn i 2018 og på tide å trekke vinner og finne våre favoritter. Nok en gang har vi mottatt mange flotte bidrag til utfordringen vår. Tusen takk for innsatsen! Sponsoren vår i desember, ScrapMart gir vinneren en flott premie. Og vinneren vår trekkes som vanlig med god hjelp av Mr Random.

Og vinneren? Det ble nr
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

22som er Alhana

 med denne flotte PLsiden.Gratulerer!

Kontakt oss på epost med adressen din. Ta gjerne med deg vinnerknapp til bloggen.

Så var det RAKene våre. Vi er 9stk med forskjellig smak og dermed variasjon i hva vi verdsetter. Begynner med Belinda sin RAK.


 går til bidrag nr 14, Kristina med dette kortet


Anita sin RAK


går til nr 18, Tone med dette kortet

 

Ovedia Therese sin RAK


går til nr 28, Tone med dette kortet


Monica sin RAK


går til nr 57, Bodil med denne kurven


Synnøve sin RAK


går til nr 20,Karin D med denne lykten


Annelen sin RAK


går til nr 35, Heidi med disse pakkelappene


Ane Lene sin RAK 


går til nr6, Guri med dette kortet


Siri sin RAK


går til nr47, Guri med dette kortet


Elisabeth sin RAK


går til nr3, Kristina med denne esken


GRATULERER!

Vi vil prøve å komme i kontakt med dere snarest slik at vi får sendt avgårde RAKene til dere. Ta gjerne med dere favoritt-knapp tilbloggene. I morgen kjører vi igang ny utfordring med nye muligheter. Vi gleder oss tilå se hva dere tryller fram videre.

GODT NYTT ÅR!

Klem fra Losjejentene.