fredag 31. juli 2015

Prosjektkit fra Scrapomania

Det herlige prosjektkitet fra Scrapomania inneholdt også en dies.

Dieser bruker eg veldig ofte, både som rammer og pynt. Diesen som var med denne gangen var Minigears fra Memorybox. Og disse var virkelig mini, skikkelig søte!


Bestemte meg ganske raskt for at eg ville lage en form for tag, for virkelig å få frem denne fine diesen. Så her var det bare å sette i gang å "rulle ut" mange fine små tannhjul. Limte på tannhjulene på et ark, litt hulter til bulter men passa på at hele arket var dekka. Deretter tok eg metalltapen som var med i kitet å la over. En skikkelig pirke jobb med bonefolder for å gjøre tannhjulene synlige igjen. Malte deretter med svart akrylmaling over heile, gikk over å tørka vekk litt maling slik at metalltapen kom til syne her og der. Når den var tørka gikk eg over med Inka Gold i fargene rød og gull. Så ble det å montere dette på svart bazzill. Laga hull og monterte eyelet og kjede.
Heilt til slutt limte eg på noen tannhjul som var kledd med metalltape.

Inka gold og eyelet var ikkje med i kitet.


Håper dette har inspirert deg :-)
Vurderer du å bestille kitet, hopp i det du vil ikkje angre!

Klem DT Monica

torsdag 30. juli 2015

Alt er fortsatt lov.

I hvertfall i noen dager til! Hiv deg med på utfordringen vår "Alt er lov".Du finner den her.I dag vil jeg inspirere dere med to lerreter jeg lagde for noen uker siden.Vil du vite mer om lerretene mine kan du ta turen i bloggen min :)

Ha en fortsatt flott sommer!

Klem DT Belinda

onsdag 29. juli 2015

Prosjektkit fra Scrapomania

Da var det min tur til å kose meg med prosjektkit fra Scrapomania. Å for et kit, det var veldig mye gøy og tøffe greier med!

Kitet inneholdt svart og rød bazzill, to ulike mønsterark, Tim Holtz "hjørner", gir dies, blomster, lamper osv. Det andre bilde viser den baksida på mønsterarket.

Så no er det bare å gjøre seg klar for et skikkelig bilderas ;-)Syns proskjektkitet er alt fra romantisk til tøft, så eg hadde mange tanker og ideer før eg landa på det som eg fikk ut av dette.

Eg har mange esker og bokser liggende i ei stor skuffe med en plan om at en dag, då skal disse pyntes.. Dagene går og eskene og boks lageret vokser... Inntil no :-)

Den første boksen som tidligere innehold ei lommelykt, har eg brukt samme mønsterark på heile (fremside/bakside).

Pynten på selve lokket er "hjørnebeskyttere" fra Tim Holtz, halvperler, roser og lampe med ledning. Stempelteksten hører ikke til kitet, men syns teksten er veldig fin.Rundt stempelteksten så har eg brukt embossingpulver som var med kitet, to ulike embossingpulver var med, en svart/gull og en rød/gull blanding. Kjempeflotte!

 
 
 Baksida på mønsterarket har eg brukt utenpå boksen og inne i lokket.


Svarte halvperler på fremsiden av lokket.Prosjektkitet inneholdt enda meir å kose seg med, så eg fikk pynta en boks til. Det neste var en liten Pringles boks.

Brukte svart kartong som base på boksen. Har videre tatt rødt mønsterark på som et belte rundt, i tillegg så har eg brukt "flippen" som er på det svarte mønsterarket som enda et belte. Teksten på "flippen" er: the best of times - single moments make great memories - time spent With Family is time well spent.


Lokket har eg tatt svart kartong og de røde mønsterarket som panel. Har svertet det røde arket med svart stempelpute. Ellers har eg tatt masse svart/gull embossingpulver p å og deretter limt chalkcharms over der igjen. Det var også kjede med i kitet fra Tim Holtz, dette har eg festa i charms og via en eyelet. Eyeleten fulgte ikke med kitet.

Det var også nydelige svarte og dyprøde roser, disse har eg pynta med langs rivekanten. Har tatt rødt/gull embossingpulver på rosene.


Håper eg har inspirert deg til å kanskje prøve et kit selv eller hente frem noe som har lagt i skapet lenge?

Fortsatt god sommer (endelig er den komt)!

Klem DT Monicasøndag 26. juli 2015

Bryllupskort inspirasjon til Alt er lov

Da er det på tide med en liten oppdatering her igjen.  
Synd å si men denne sommeren har det vært litt for perfekt scrappevær.......

Denne gangen er det min tur DT Siri, til å inspirere dere.  Jeg har laget et bryllupskort, denne gangen.
IMG_4348
Selve utfordringen finner du her: Alt er lov
Vil du vite mer om det jeg har laget ta gjerne turen innom bloggen min for mer info!

torsdag 23. juli 2015

Guttekort

I dag er det min tur til å inspirere dere til utfordringen vår Alt er lov.

Denne gangen har eg valgt å lage et guttekort, eg blei inspirert av å lese Ett trykk. Der hadde dei en artikkel om washitape, blei litt gira av det siden eg har "noen" ruller liggende som ikke er særlig ofte i bruk...

Stempelet kommer fra Kenny K og er fargelagt med Promarkere.
Syns det var veldig kjekt å bruke Washitape, så det blir nok ikke siste kortet hvor eg bruker det.Fortsatt god sommer til dere alle.

Klem DT Monica

søndag 19. juli 2015

LO, mixed media. Den følelsen

Hei. I dag er det min tur til å innspirere dere til sommerutfordringen hos papirlosjen. Jeg har laget en Lo med litt bruk av mixed Media. Jeg har brukt te og te-blader, spray, og stempel. Gir en fin effekt og var veldig gøyt. Bildet er fra en fjelltur vi hadde i 2014. Guttungen elsker følelsen av lyngen som kiler i nakken:-) 


Vil også minne dere på sommerutfordringen som pågår ennå her hos papirlosjen.

Ønsker du å se flere bilder og en liten forklaring på hva jeg har gjordt? Gå inn på bloggen min www.projectlife.no, og se mere der. Håper jeg har gitt deg innspirasjon til å finne frem scrappesakene i sommeretiden. Her i Ålesund er det ikke så mye annet å gjøre, for her regner det nesten hele tiden. En ekte sunnmørsk sommer. Men gjett om vi setter pris på de fineværsdagene vi har :-) 
Klem fra DT-Elisabeth :-)

Vindmølle

I dag er det min tur til å inspirere litt.Jeg har gitt dere noen sniktitter på Facebook og nå er jeg omsider ferdig...Har laget en vindmølle!Ting går litt saktere for min del om sommeren,men ble ferdig til slutt.


Ta en titt i bloggen min for mer info om du ønsker det ;)

Husk utfordringen vår som denne gangen heter "alt er lov".Du finner den her.

Happy scrapping!

Hilsen DT Belinda

torsdag 16. juli 2015

En lommetag med vinterlig preg

Noen ganger blir ting liggende uferdige hos meg da tiden ikke strekker til. Dette har vært en gjenganger hele året, noe som har resultert i at jeg med dette innlegget takker for meg her i Papirlosjen. Men oppstart på skole til høsten i tillegg til full jobb, familie og hunder blir det for lite tid til egne hobbyer for en periode fremover. Ønsker alle i Papirlosjen lykke til videre og jeg blir garantert å følge dere og kanskje hive inn et og annet bidrag. 

Denne tagen begynte jeg på før jul (Trur jeg). Synes den er veldig fin og tar ikke alt for lang tid å lage dersom man trenger noe å gi bort.
Malen til denne har jeg fått fra Camilla Halseth i Tromsø.

Tagen er inni en slags lomme. Synes denne er kjempesøt.

Ønsker dere alle en riktig god sommer! 

Hilsen DT AgnetaLosjejentene ønsker å takke Agneta for godt samarbeid,nydelige bidrag og lykke til med skolegang,jobb og familie <3 Håper å kunne se noen bidrag fra deg innimellom ;)

for Losjejentene

DT Belinda

søndag 12. juli 2015

sommerinnspirerte PL-Sider

Hei. I dag er det min tur til å innspirere dere til sommerutfordringen vår, her hos papirlosjen :-) Husk å delta du også:-) Kanskje blir det du som vinner den fine premien fra Hobbyjungelen.


I dag har hjeg valgt å lage til to PL-sider. Den første siden er fra en fjelltur vi hadde til Holstoppen med nesten heile familien.
Holstoppen er en vakker liten tur like utafor moa/Ålesund
Mat og pauser er viktig når man går i fjellet :-)
Vakker natur vi har i Norges land. Her er vi på vei til Eltrane på Sulafjellet.

 Ønsker du å se flere detaljbilder? Besøk meg gjerne på bloggen min :-)
 Takk for at jeg får innspirere dere i dag :-) Ha en fortsatt fin sommertid :-) klem DT-Elisabeth

torsdag 9. juli 2015

Inspirasjon til sommerutfordringen #Alt er lov

I dag er det min tur til å inspirere dere på utfordringen vi har gående nå med tema
"Alt er lov"
Dette temaet gir ganske fritt spillerom og man kan lage akkurat det man vil av papirprosjekter :)
 Inspirasjon fra meg er et såkalt tryllekort. 
Malen har jeg funnet i bloggen hos StampArtic, og jeg tror det har stått i Ett Trykk også.
Kortet er til min datters 40-årsdag.

Håper dere blir inspirert til å lage tryllekort!

 Husk å bli med på utfordringen vår som varer hele julimåneden!
Du kan delta ved å klikke HER
 
Sponsor er

Du finner mer info om tryllekortet i bloggen min

søndag 5. juli 2015

Inspirasjonssøndag - DT Monica

I dag er det min tur til å inspirere dere i forhold til vår utfordring Alt er lov.

Eg er stort sett en kortlager, inkl esker og poser. Har laga en del LO også, syns det er kjekt med bruker lang tid på å finne rette bilde og pynten.

PL eller Project Life har bare tatt mer og mer av ute i den store scrappeverden. Har sett på mange blogger/facebook som har drevet med dette og syns det har virket veldig kjekt og kanskje noe som ville passe meg. Med en LO så er eg alltid på jakt etter det "perfekte" bilde, men med PL så kan en bruke både "perfekte" og mindre bra bilder og det blir en veldig fin side av det.

Så når ferien starta med en langweekend til Ålesund, så bestemte eg meg for at hovedfokuset for Scrapomania turen skulle være PL. For å sei det sånn, det ble handla en god del PL. Så eg har mye å kose meg med ei stund ;-)

Når vi kom heim kasta eg meg over det innkjøpte og satte i gang med friskt mot. Det var utrulig kjekt, så det blir ikke den siste sida fra meg!
Resten av ferien har eg knipsa bilder som aldri før, uten å tenke på det "perfekte" motivet.

Lurer du på å begynne med PL? Hopp i det, er utrulig kjekt!

Det er vel ingen hemmelighet for dei som kjenner meg å sei at eg bare digger stjerner! Alltid hatt en fasinasjon for stjerner... I tillegg syns eg at "trebokstaver/pynt" er flott, kjekt at det fins norske ord også. Har brukt en hjerte rubons/gnikkis på bilde i midten.
 
 
Fortsatt god sommer!

Klem DT Monicatorsdag 2. juli 2015

Kurs med finnabair. Og månedens utfordring

Hei. I dag er det min tur DT-Elisabeth som får lov til å innspirere dere til å delta i månedens utfordring: Alt er lov, her hos papirlosjen. 
For en liten tid tilbake var jeg på kurs hos finnabairtreffet til scrapomania. Jeg laget da dette lerrete, som jeg selv synest ble bare lekkert:-)
Utrolig kjekt å lære nye teknikker. Og det med verdens beste lærer:-) Har du mulighet til å bli med på kurs med finnabair, så annbefales det på det varmeste :-)

Etter kurset ble jeg veldig innspirert til å prøve ut teknikkene på en Pl. 
Og sånn ble resultatet av dette:-)
En vårlig dag.

Litt grå og kjedelig ennå.

Med farger og glitter. de orange perlene gjorde susen.Med denne teknikken kan man bruke alt hva man har liggende. 

Dette var så gøy at det ble en side til:-)

Takk for at dere lot meg innspirere dere i dag :-) Ha en fortsatt god sommer :-)
Klem fra DT-Elisabeth