fredag 31. juli 2015

Prosjektkit fra Scrapomania

Det herlige prosjektkitet fra Scrapomania inneholdt også en dies.

Dieser bruker eg veldig ofte, både som rammer og pynt. Diesen som var med denne gangen var Minigears fra Memorybox. Og disse var virkelig mini, skikkelig søte!


Bestemte meg ganske raskt for at eg ville lage en form for tag, for virkelig å få frem denne fine diesen. Så her var det bare å sette i gang å "rulle ut" mange fine små tannhjul. Limte på tannhjulene på et ark, litt hulter til bulter men passa på at hele arket var dekka. Deretter tok eg metalltapen som var med i kitet å la over. En skikkelig pirke jobb med bonefolder for å gjøre tannhjulene synlige igjen. Malte deretter med svart akrylmaling over heile, gikk over å tørka vekk litt maling slik at metalltapen kom til syne her og der. Når den var tørka gikk eg over med Inka Gold i fargene rød og gull. Så ble det å montere dette på svart bazzill. Laga hull og monterte eyelet og kjede.
Heilt til slutt limte eg på noen tannhjul som var kledd med metalltape.

Inka gold og eyelet var ikkje med i kitet.


Håper dette har inspirert deg :-)
Vurderer du å bestille kitet, hopp i det du vil ikkje angre!

Klem DT Monica

2 kommentarer:

  1. Det der var råstilig. Og litt av en jobb.
    Klem Anita

    SvarSlett
  2. Det blei noen tannhjul som måtte til ja, men veldig kjekt med en så liten dies og. Dei andre diesene eg har er tannhjulene i grunn veldig store, hvertfall i forhold til denne :-)

    SvarSlett