søndag 30. april 2017

En jul for lenge siden...



Er du raski vendingen er det enda litt tid til å delta
i vår pågående utfordring,
og denne gangen lyder oppgaven “Bruk minst ett bilde”.
Sponsor er JapanPhoto.


 


Eg har laget en Project life side fra en jul for lenge siden.
Det er enten julen i 84 eller 85,
som faktisk er en av de siste julene som ble feiret hos "mine besteforeldre"

fredag 28. april 2017

Utfordring fra Scrapomania

Hei. I helga var 4 av oss fra teamet på treff i Geiranger med Scrapomania. Lørdags kveld kom Cathrine med en utfordring til oss 4 fra Papirlosjen. Vi fikk utdelt de samme produktene og skulle lage hvert sitt kort av dette. Her fikk vi lov til å legge til og trekke fra ting, men stempel og dies måtte vi bruke. Morsomt og se hvor forskjellig vi alle sammen tenker. Med likt utgangspunkt ble det allikevel 4 forskjellige bidrag. Diesen vi har brukt er en nydelig dies fra Spellbinders. Stempelet vi brukte er fra Kort og godt.






Kitet vi fikk av Cathrine inneholdt følgende:





Og våre kort ble slik:

DT Belinda
























torsdag 27. april 2017

Finne frem barnet i seg

Da er det min tur til litt inspirasjon i utfordringa bruk minst ett bilde. Jeg har laget en PL-side, med bilder fra en liten helgetur vi hadde for mange år siden til Bergen. Her hadde vi ei lita pause på vei til Bergen.


Vi er sponset av Japan foto og Kreativehenderdigis. Denne gangen har jeg brukt dette digistempelet 144-Barnslig


Håper du fant litt inspirasjon til å bli med på utfordringa vår bruk minst ett bilde. Mer bilder og info finne du i bloggen min

Klem DT-Annelen

tirsdag 25. april 2017

Utfordring på treff

I helgen var 4 stk av oss i teamet på scrappetreff i Geiranger. 3 av oss laget oss en liten utfordring sammen. Her fant vi papir, og ga hverandre 5 pynteting hver som vi skulle bruke på kortet vårt. Så når vi startet hadde alle 3 av oss de samme arka og 15 like ting med pynt. Alt av dette skulle være med på kortet. Vi fikk lov og legge til pynt og andre elementer. Men alt vi startet med skulle være med på det ferdige kortet. Vi ga hverandre 4 timer til å lage kortet.


Her er innholdet i kitet vårt. 

Og sånn ble de ferdige kortene:





Dette var utrolig gøy, og noe som absolutt kan anbefales. Så morsomt og se de forskjellige korta som kommer ut av akkurat det samme.

søndag 23. april 2017

Magi

Søndag og tid for nytt inspirasjonsbidrag til utfordringa vår som er Bruk minst ett bilde som du finner her.

Sponsorene våres er jo Japan Photo og Kreativehenderdigi som du finner på Facebook så eg har valgt å lage eI PL-side fra en tur i nærområdet mitt heime i påska.


 Eg liker utrulig godt digien Digi231 Magi, syns teksten passa fint til tema for PL-sida som er en tur på "byfjellet" vårt.

PL-kortene som er brukt kommer fra Becky Higgins og heiter Note to self.

Då håper eg at du fikk inspirasjonen til å lage et prosjekt med minst ett bilde og blir med på utfordringa vår!

Klem fra DT-Monica




torsdag 20. april 2017

Luftig PL-side.

I dag er det min tur til å inspirere dere litt til utfordringen vår og det skal jeg gjøre med en PL-side denne gangen.Premien er fra Japan Photo.
PL er fortsatt nytt for meg,men jeg putter inn det jeg liker og så får det stå til :) Det viktigste for meg er i hvertfall å få vist fram de fantastiske bildene som taes når jeg er på tur! Jeg bruker lite PLkort enda,men kanskje det kommer etterhvert?


Har brukt et digistempel fra KreativeHenderDigis. Passer perfekt til min PL-side. Nærbilder og litt mer opplysninger om hvor jeg har vært her finner du i bloggen min.

Kos deg med scrappingen!

Klem fra DT Belinda





onsdag 19. april 2017

Gjestedesigner i april.

Vi er tilbake med gjestedesigner! Denne gangen skal du få hilse på 
Tone K. Jensen
Hun valgte seg digi 144 Barnslig fra sponsoren vår, KreativeHenderDigis.


- Fortell kort om deg selv:

Jeg heter Tone (Tone K.) på diverse forum). Jeg er 48 år, samboer med en felles sønn på 17 år og bonusdatter på 31 år. Jeg er i fulltidsarbeid og mine fritidsinteresser er scrapping, reising og lese bøker Jeg elsker å reise....og scrapper jo selvfølgelig alt fra reisene også Bøker leser jeg når jeg er ute og reiser. Har jo ikke tid ellers for da scrappes det ;)


- Fortell om bidraget ditt:

Når jeg så dette digi-stempelet tenkte jeg umiddelbart på disse motivene. Jeg synes de er artige og humoristiske og litt lekne, som igjen ledet meg til barnslig.


- Når begynte du med scrapping?

Jeg begynte å scrappe ordentlig i 2004 og siden den gang har det blitt både kort og PL. Jeg er en av få som scrapper alt og kronologisk....og trives veldig med det :) Jeg stortrives med variasjonen av LO, kort og PL.


-Fortell om stilen din og har den endret seg i løpet av årene?

Åh, det synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg tror nok stilen min har forandret seg med årene, men jeg klarer ikke helt å si eksakt hva det er som har endret seg. Jeg tror jeg varierer i stil, men mange sier de kjenner igjen LO`ene mine når de ser dem.


-Hva inspirerer deg og hvor henter du det fra?

Inspirasjon finner jeg stort sett på nett (blogger, face, pinterest), både i inn- og utland. Ingen nevnt, ingen glemt :)


-3 ting du ikke kan scrappe uten?

Oi......det er først og fremst papir (har vel så mye papir at jeg aldri vil gå tom)......også er jeg veeeldig glad i stenciler.......og i disse dager er det også die cuts i forskjellige varianter :)


-Ditt beste råd til en nybegynner?

Hmm.....ikke kjøp det første og beste du har lyst på (det kan fort bli bomkjøp. Been there, done that).....se på nett.....tutorials på youtube, titt i blogger. Du kommer langt med det elementære papir, lim, skjærebrett og litt pynt.


Hvor finner vi deg?(blogg,Instagram,FBside osv)

Jeg legger ut alt i bloggen min: tonesscrapperom.blogspot.com Jeg er moderator på "Scrapp og skravl" på facebook.....anbefales ;)



Når Tone først var i gang, så ble det ikke bare ett kort-men to! Vi synes dette var en morsom vri og takker Tone så mye for bidragene :)




D har fortsatt tid til å være med i utfordringen vår som denne gangen heter Bruk minst ett bilde.

Kos deg med Scrappingen!

Klem fra Losjejentene.




tirsdag 18. april 2017

#bruk et bilde inspirasjon 18.4

Da var jaggu påska over for denne gang 

Og det er min tur til å komme med litt inspirasjon til Papirlosjen sin utfordring #bruk et bilde, der vi er så heldig at Japan foto sponser premie til vinner, og som DT har vi fått boltre oss med flotte digier fra kreativehenderdigis. 


I dag har jeg laga et bilde på et lerret forma som et hjerte. Utrolig gøy å bruke bilde som inspirasjon til hvilke farger jeg skulle bruke.




søndag 16. april 2017

kortkit april

KORTKITT

Det er endelig min tur til å vise frem hva jeg har laga med dette knalltøffe kortkittet fra Scrapomania!


Har gleda meg lenge, og var veldig spent på hva kittet ville inneholde. Jeg liker veldig godt kittene til Scrapomania, fordi de er satt sammen til at alt skal passe sammen, og i april var det mye kontraster i fargene. Sort, hvitt, oransj, grønn og blå. Jeg tenkte umiddelbart gutt når jeg så fargene, men om en ser på hva jeg har laget, så er det like mye til jente. Kanskje noen tøffe konfirmasjonskort?


Innhold i kittet: 
2 mørkegrå bazzill, 3 dobbeltsidige mønsterark (ene et "utklippsark), 
et ark med alfabetklistermerker (dette er oransj, den dere får i kittet er grønt), et bånd, 
litt hyssing, papirsugerør, metall og trepynt  og halvperler. 




Jeg brukte nesten hele kittet, og storkosa meg mens ideene kom poppende. Jeg har bare brukt det som har fulgt med i kittet, utenom at jeg kuttet ut 3 sirkler med dies.

Første kreasjon var et "vannfallskort". Det er første gang jeg har laget det, og fant oppskrift på youtube. Selve malen tilpassa jeg selv. Det blir ikke siste gang, det var jo så enkelt og moro!


*

et lollipopkort




*

en tag


*

et kort

*

Og til slutt en liten lommebok, plass til et gavekort/penger


*

Når jeg hadde laga disse tingene, så var det så og si ikke mer av hverken papir eller pynt, så jeg kan trygt si at jeg elska dette kittet! 

Jeg anbefaler å prøve slike kortkit. Det kommer sniktitt på kittet den 1. i hver måned, og kitslipp er 15. i hver måned. Det kan være fint for å løse opp i en scrappetørke, eller for å utfordre seg selv. Pluss at man er garantert at tingene i kittet vil passe sammen. Du kan kjøpe enkelte kitt, eller du kan abonnere på kittet med 


For å se hvordan lommeboken og vannfallskortet ser ut inni, titt innom bloggen min. 
I samme "rennet" kan jo dere være med på Papirlosjen sin utfordring  #bruk et bilde. 

Klem fra DT-Synnøve







torsdag 13. april 2017

Søtt og tøft på same tid ♥

Likar veldig godt dette bildet
når eg skal lage kort til konfirmanten.
Under her har eg laga ein tag med samme digi

Her finn du direkte link til utfordringa vår :)

onsdag 12. april 2017

Enkle konfirmant kort med lekker dies.

Hei og god påske i stuen. Vi i Papirlosjen er så heldige og ha Scrapomania som vår hovedsponsor. Og i dag er det min tur til å vise frem noe jeg har laget. Jeg fikk for en liten uke siden denne diesen i mine hender. Diesen er fra Spellbinders, og veldig lett å stanse ut.


Denne var mitt i blinken for meg. Så utrolig mange bruksområder. Kan jo brukes til alt. Kort, Pl, LO, 3D prosjekt, tager... Ja, jeg bare svømmer over av ideer som jeg vil bruke denne diesen til.


Men først ut, har jeg laget 2 ungdoms/konfirmantkort. Denne diesen passer perfekt til å ramme inn Toppers ark med. Og det ble noen kjappe kort både til jente og gutt. En veldig allsidig dies. 


Har brukt papirer fra Pion Design: Mister Tom's treasures, på guttekortet.
Pyntet med litt tannhjul, stjerner og fotofilm


Brukt papirer fra Pion Design fra den nyeste serien: My dearest Sofia, til jentekortet. 


Av dieser har jeg brukt:

Die namics: Stjerner med søm
Marianne Design. Lenke med hjerter
Joy: Kantebord (jerntekortet)

Det var det jeg har laget for denne gang. Men jeg kommer tilbake med flere prosjekt med denne diesen, for den var bare heilt nydelig.

God påske, Klem fra DT-Elisabeth



søndag 9. april 2017

LO - Hvor går turen :)

I dag håper jeg at du, som jeg, har hatt en så flott dag at tiden bare har forsvunnet før man har fått sukk for seg og plutselig er det kvelden :)


Og jeg synes at det er flott å se litt tilbake og, for noen uker siden hadde vi noen fantastisk flotte dager med sol og kaldt vær.  Men samtidig så tok solen såpass at man merket av våren nå var på gang.  Perfekt turvær og det bare måtte jeg dokumentere.  Et bilde kan fortelle en hel historie og med et flott digistamp fra Kreative Hender skulle det ikke så mye til før siden var komplett synes jeg.

Dies fra spellbinders, punch fra MS, bling fra Kort og Godt og vips :)
Bli med på #Bruk minst et bilde utfordringen hos Papirlosjen du og!
Flotte preminer fra Japan Foto får du og denne gangen.

torsdag 6. april 2017

Konfirmasjonskort med lys

Alle som kjenner meg veit at jeg er særs glad i utfordringer, så når Monica kom å sa at vi skulle få noen dioder fra Scrapomania, var jeg ikke så veldig vanskelig å be.

For å få det til å lyse treng du en led-lys, et batteri 3v (tror det funger med hvilket som helst 3v batteri, men er ikke elektriker, så vet det ikke sikkert) og kobberteip.

Led lyset kjem frå vår sponsor Scrapomania. Resten handla eg på min lokale clas Olshon, men det finn du andre stader også.
Arkene jeg har brukt er fra Paper House, og blomstrene er WOC


Framgangsmåten for montering av LED finn du her

Trykker du på konfirmant, eller i nærheten så lyser mobilen. Stempel er Mo Manning.






Klem DT-Anita


onsdag 5. april 2017

Utfordring #4 Bruk minst ett bilde



Ny måned, ny utfordring.
Denne gangen er tema å bruke

minst ett bilde.

Du kan lage akkurat hva du vil så lenge det følger utfordringen. Vi gleder oss til å se hvordan dere løser dette.


Premien kommer fra :

Japan Photo

Til en slik utfordring føler vi det er helt rett å gi premie som gjenspeiler utfordringen. Japan Photo  gir vinneren et gavekort en kan bruke hos dem.Om seg selv skriver blant annet Japan Photo: 

Japan Photo har i dag 22 butikker og 9 nettbutikker i Norge, samt 6 butikker og 3 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av CeWe Color, som er Europas største fotolaboratoriekjede med laboratorier og virksomhet i 14 forskjellige land. 

Japan Photo satser stort på netthandel

Vår nettbutikk her på japanphoto.no er en trygg og sikker side for fremkalling av bilder samt kjøp av digitalkamera og tilbehør. Vi jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser. I vårt store utvalg av kameraprodukter er det noe å finne for enhver smak, enten du skal kjøpe ditt første kamera eller om du jobber profesjonelt som fotograf og er ute etter det siste og beste. Her på nettsidene finner du ikke bare produkter, men også informasjon som kan hjelpe deg på veg til å bli en bedre fotograf (fotoskolen og våre fotokurs). Vi vil dessuten hjelpe deg med å få mer ut av bildene dine, bl.a. ved hjelp av vår gratis fotoprogramvare. 


Du finner Japan Photo også på Facebook. Følg dem gjerne for å få med deg de nyeste produktene. På bloggen deres er det proppet en masse ideer som en absolutt kan se nærmere på. I nettbutikken finner du enkelt linker til bla fotokurs, den testvinnende  min CEWEfotobok, fotobutikk og kamerabutikk. Du kan kontakte dem via mail,tlf eller bruke chatfunksjonen på siden.



Vi har som vanlig utfoldet oss med temaet og har i tillegg brukt digier fra KreativeHenderDigis. Her kommer vår inspirasjon:


DT-Anita

DT-Synnøve



DT - Ovedia Therese





DT-Annelen



DT-Elisabeth



DT Belinda


Vi gleder oss til å se hvordan dere løser denne utfordringen. Dere har hele april på å kreere bidrag til oss.Lykke til!