lørdag 16. mai 2015

DT-CALL hos Papirlosjen.

DT-CALL!


Kunne DU tenke deg å bli med i vårt DT-team? Aldri vært med i DT-team før?La ikke det stoppe deg!

Papirlosjen er en utfordringsblogg for Scandinavia med tilknyttet Facebookside.DT-teamet består i dag av sju kreative jenter-alle fra Norge.Vi har en utfordring i måneden og er heldige å bli sponset av flere forskjellige aktører innen scrapping.I tillegg til bidrag som omhandler den aktuelle utfordringen lager vi inspirasjonsbidrag to ganger i uken.På vår Facebookside har vi nylig åpnet for at medlemmene våre kan poste bilder av egne kunstverk.Egne bildemapper med forskjellige kategorier er i ferd med å fylles opp over tid.

I utgangspunktet er vi på jakt etter en som i hovedsak lager LO og/eller holder på med Project Life.Dette er ønske fra vår side og slett ikke krav.Føler du at du kan tilføre oss noe med dine kunstverk så vil vi gjerne høre fra deg.Du bør være trygg på bruk av blogg og gjerne Mr. Inlinz da du må forvente å få oppgaver omkring dette.Vi ser etter en som kan bidra sammen med ledelsen.Du må kunne bidra med minst to bidrag hver måned.
.Har du lyst til å prøve deg så send oss gjerne en mail hvor du presenterer deg selv og får tydelig fram stilarten du sverger til..Gjerne bilder/linker av 3 prosjekter du er fornøyd med.Husk bloggadressen din.Merk mailen med DT-CALL.

Vi ser fram til å høre fra nettopp DEG!


For Losjejentene

Belinda Hammersdal

Email: papirlosjen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar