mandag 30. januar 2017

Gjestedesignere i januar.

Som nevnt før har vi i Papirlosjen lyst til å gi favoritten vår fra utfordringene våre muligheten til å være gjestedesigner neste måned. Vi valgte å la vår sponsor for gjestedesignerene, Gitte fra KreativeHenderDigis få plukke ut favoritt fra desember. Det ble 2 stk og i dag skal vi bli litt mer kjent med en av dem.

Først ut er

Heidi Aamodt

- Fortell kort om deg selv:

Hei jeg heter Heidi Aamodt, er 41 år og bor i Sætre sammen med min fantastiske ektemann, våre 3 tenåringsjenter, katten Simba og hesten Mon-Ami. Jeg elsker papir, blonder og duse farger.

-Fortell om bidraget ditt:

Jeg syntes teksten om Magi er inspirerende og vakker, så jeg ønsket å ha den som hovedelement på kortet mitt. Som alle mine kort er det mange lag på lag og duse farger.

- Når begynte du med scrapping?

Jeg var aupair i Florida i 1994, og da jeg kom hjem ønsket jeg å ta vare på alle de fantastiske minnene. Jeg lagde da to fotoalbum med bilder, tegninger, klistremerker, biletter osv. Det ble den forsiktige starten. Kort begynte jeg med for ca 10 år siden, mende siste 3 årene har det blitt enn større del av livet mitt. Jeg er så heldig å ha en interiør butikk som selger kreasjonene mine.

-Fortell om stilen din og har den endret seg i løpet av årene?

Jeg velger å kalle stilen min romanstisk. Eventuelt shabby chic. I starten var den nok mer clean and simpel, men nå er det nesten helt umulig for meg å lage kort uten blonder og blomster. Syntes av den grunn at det er vanskelig å lage kort til gutter og menn.

-Hva inspirerer deg og hvor henter du det fra?

Andre scrappere (særlig Camilla S. Bakken), nye papir kolleksjoner og nye dies inspirerer meg. Jeg elsker Pintrest og Ett Trykk. Står jeg litt fast en dag, så finner jeg bilde av et kort jeg liker og "lifter" det. Mitt kort ender alltid langt unna det jeg prøvde å "lifte", så det får kreativiteten min i gang.

-3 ting du ikke kan scrappe uten?

Blonder, blomster og halvperler.

-Ditt beste råd til en nybegynner?

Kjøp litt og litt utstyr og ha en klar plan på hvordan du skal bruke det før du kjøper. Det er fryktelig mye fint å få kjøpt, men kjedelig med bom kjøp.

-Hvor finner vi deg?(blogg,Instagram,FBside osv)

heidiskortlagingsblogg.blogspot.no, papir_hobby, Kort og ting laget av papirHeidi valgte digi 231 Magi og har laget et nydelig kort til oss. Du finner digien her.

Losjejentene og Gitte vil takke Heidi for et nydelig bidrag og mye inspirasjon. 
I morgen kommer nok en favoritt og mer inspirasjon til dere. I mellomtiden kan dere ta en titt hos KreativeHenderDigis og la kreativiteten blomstre.


Kos deg med scrappingen!

Klem fra Losjejentene 

1 kommentar: