fredag 22. juli 2016

Mine første PLsider.

Jentene i Papirlosjen er kjempeheldige og blir sponset med PLkit fra Scrapomania. Dette er jo herlig i seg selv og en utfordring for de av oss som ikke har prøvd denne stilarten.Denne gangen var turen kommet til meg.
Kitslipp for både kort-kit og PL-kit er den 15.i hver måned.En får en liten forsmak på hva som venter før slippet og grundig gjennomgang på bloggen.Ønsker du å bestille kit selv finner du oversikt her.
Kitet jeg har lekt meg med i dag er PL-kit for juli.Litt overivrig så jeg glemte å ta bilde av det jeg mottok.Har du lyst til å se hele kittet kan du ta en titt på videoen i Scrapomaniabloggen.En ting er i hvertfall sikkert: Et nydelig kit som fikk meg til å prøve Project Life!


Slik ble min aller første PLside.Den er fra min første tur i Molladalen,Møre og Romsdal,Ørsta kommune.Har du ikke vært der så anbefales en tur dit.Nydelig!
Det eneste jeg har brukt utenom kitet er blå bazzill og mønsterark fra BoBunny.Jeg ble så inspirert at jeg prøvde meg på en side til!Slik ble den:Dette ble en PLside fra min sønn sitt andre møte hos fotografen.Kitet passer både nydelig natur og nydelige barnebilder,så her kan du la fantasien få spillerom.Utenom kitet har jeg brukt brun og turkis bazzill og mønsterark fra restekorgen i grønn og turkis.Her har jeg vært flittig og svertet alle kanter med Distress Ink,Vintage Photo.Alle kanter foruten den brune basen har jeg rufset til litt,også bildene.De små hjertene og pil med hjerte,begge fra kitet har fått seg en runde med Stampendous Frantage Embossing.

Dette ble to veldig forskjellige PLsider og jeg liker dem begge to.Jeg hadde ikke trodd jeg skulle like så godt å lage PLsider,men jeg ble positivt overrasket.Dette blir neppe mine siste :)

Håper du liker dem også og vil prøve deg på noe nytt eller bare slå kloa i et nydelig og anvennelig kit.Fortsatt har jeg endel igjen av kitet til å lage enda mer.Riktig god helg!

Klem fra DT Belinda

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar