mandag 30. november 2015

Nydelig kortkit fra Scrapomania

Denne gangen har eg fått kose meg med det nydelige kortkitet fra Scrapomania :-)
Når det gjelder disse kitene så kan en bestille enkeltvise eller en kan velge å abonnere på kit, en kan velge mellom; kort, prosjekt eller PL. Seier bare løp og kjøp, kitene passer om du er nybegynner eller har holdt på noen år!

Bilde under viser alt innholdet i kortkitet for november, det nærme seg jul så nydelige juleark og masse flott pynt. Alle mønsterarkene er fra Papirdesign.Når eg starta å arbeide med kitet, så ønska eg å vise at en bare ikke trenger å lage kort eller at en trenger å ha masse ekstrautstyr for å kjøpe slike kit. Det eneste som er brukt utenom kitet er RX lim, Quick glue fra Panduro og 3D tape i tillegg til skjærebrett. Dette er utstyr som alle har om en er gammel eller ny i scrappeverden. Det som er igjen av dette kitet er et stykke på 15 x 15 med kvit bazzil og litt trepynt ellers er alt gått med.

Bare så dere er advart: no kjem et bilderas!


Bilde under viser alt som eg fikk laga av kitet.
Eg starta med å pynte Toffifee eske, siden dette er en ypperlig vertinne/nabo/kollega gave så har eg laga et kort som er en del av eska. Då kan en skrive noken hyggelige ord sammen med ei lita gave.
Snømannen og teksten God Jul er fra utklippsarket som er sammen med kitet.


 
 
Det neste eg laga var et sjokoladekort, dette og er en perfekt julegave/hilsen til vertinne/nabo/kollega og her er det også mulighet for å skrive noke ord på innsida. Teksten på fremside og snømannen er fra utklippsark. Snømannen har eg detaljklipt og satt 3D puter under.Konvoluttkort pynta med snømann og tekst fra utklippsark.

Inne i konvoluttkort har eg lagt oppskrifta på snømannssuppe, som også kommer fra utklippsarket som var med kitet. I slike konvoluttkort er det ypperlig å legge gavekort/penger å gi i julegave istedenfor en vanlig konvolutt under juletreet. Siste bilde av konvoluttkort viser baksida, her skal eg ha mitt eget  "laga av" stempeltrykk.
 
 
 
 
Det blir ikke sendt så mange julekort, men likevel må eg no lage noen ;-) Et staffelikort er enkelt og lage, men gjør mye ut av seg. Den store blomsten og trepynten syns eg rett og slett var nydelig. Det siste eg fikk laga av kitet er 2 store og 1 mellomstor fyrstikkeske, 2 til/fra merkelapper og et lite kort som enten kan brukes som til/fra kort eller så kan det brukes som kort til en liten hilsen.


 
 
Om du har scrappetørke, nybegynner eller treng en utfordring, så ta turen innom
Scrapomania å prøv et kit :-) Det er verdt hver ei krone og du kjem ikkje til å angre.
 
Fortsatt fin adventstid til dere alle!
 
Klem DT Monica
 1 kommentar:

  1. Wohoo, her va det jammente flotte kort og anna :D
    Ja Scrapomania kit e toppen (sjølv har eg berre prøvd eitt)

    SvarSlett