lørdag 13. desember 2014

13 Desember og Papirlosjens AdventsKalender Luke 13

Luciadagen og ekstra vinnermulighet!

Losjejentene har lyst til å leke litt julenisse nå i desember.
Er nå tross alt snart jul!
Og mellom tente lys og lussekatter så gir vi deg nok en utfordring med vinnermuligheter!
Vi er så heldige som får leke julenisser fordi 

Hobbyjunglen


har gitt oss en herlig scrappepakke med mye morro!
Dette er garantert noe for enhver scrappers smak!


 

Nettbutikken er stappfull av godbiter.Ta en titt her.De er Silhouette Cameo eksperter og på nettsiden er det en smart liten app som gjør det enkelt for oss utenfor Danmark å få prisene i annen valuta.Husk tollgrensene ;)Du kan også finne de på Facebook og på egen blogg.

Om seg selv skriver Hobbyjunglen :Vi er altid på udkig efter nye produkter og leverandører for at sikre dig et godt og bredt udvalg - og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten! - Vores absolut største ønske er at holde varerne så billige som det overhovedet er muligt. Er du i tvivl om, hvilken vare du mangler, er du altid meget velkommen til at kontakte hobbyjunglen - vi er klar til at hjælpe dig! - For dig der elsker at klippe, lime og klistre - Nyder du duften af nyt papir og bruger timevis af fordybelse med dit scrapbooking, art journaling, smash? - Så har Hobbyjunglen alt fra flot papir, pynt, rhinsten, dies, stickers og masser af andre ting du bare ikke kan undvære!

Så hva skal til for å slå kloa i denne herligheten?
Vi ønsker å se hva dere kreerer når dere tenker på

Luciadagen

Du kan lage hva du vil så lenge det er scrapperelatert.  Dette er en utfordring utenom vår måndlige utfordring som du forøvrig finner her,  men vi godtar inntil 3 bidrag pr deltager også her.  Fristen for innlevering blir 24 desember og trekning skjer i løpet av romjulen.Vi venter spent på hva dere finner på ;) Lykke til!
DT Belinda har laget litt inspirasjon til dere.
Klem fra Losjejentene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar