søndag 31. desember 2017

Takk 2017, velkommen 2018.

Tiden flyr sier vi og det er mye sant i det utsagnet. Det er nok en gang på tide å ta et personlig regnskap med året som har gått.

Losjejentene sitt regnskap er såre enkelt. Vi er så takknemlige ovenfor først og fremst sponsorene våre som gjør dette mulig. Uten midler hadde vi ikke eksistert. Så tusen takk!

En blogg uten følgere, bidragsytere og gjestedesignere er lite verd så tro meg når jeg sier TUSEN TAKK! Det er utrolig givende å se all kreativiteten rundt omkring. Vi håper vi har gitt dere gode utfordringer og inspirasjon til å leke med hobbyen vår.

Litt sent med julekort nå kanskje, men siden jeg reiste fra inspirasjonsbidraget mitt som skulle være julaften så får du det nå.Rammekort har vært en stor hit i år og jeg er nok blitt veldig glad i denne typen kort. Her en variant med enkel front og en kjempesøt rev inni. Liker godt å gjøre det enkelt utenpå når det skjer mye inni.

Du har fortsatt litt tid på deg til å levere bidrag til utfordringen vår. Premie fra ScrapMart og RAK fra hver av oss. Grunn nok til å kreere før rakettene?

Sammen med resten av Losjejentene vil vi takke for det gamle og ønske dere alle et riktig godt nytt, kreativt år !

Klem fra DT Belinda Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar