fredag 1. desember 2017

Luke 1,Adventskalender

Da er vi allerede kommet til desember og nedtellingen er begynt. Tradisjonen tro her i Papirlosjen vil vi ha innlegg hver dag frem til jul,trekke vinner og kåre våre favoritter som vi sender våre RAKer til. Men vi skal også utfordre dere. Og i denne tiden vi er i nå er det vel naturlig å kalle utfordringen

JUL/VINTER.

Som vanlig står du fritt til å tolke oppgaven så lenge vi kan se igjen tema. Husk å linke tilbake til oss. Du har til den 31.desember kl 23.55 å levere bidrag så her er det bare å sette i gang. Som sponsor denne måneden har vi fått med oss 

ScrapMart.

ScrapMart er en scrapperelatert salgsgruppe som drives av Ingvar Kvinnesland. Her finner du et variert utvalg med godbiter. Endel kjente merker men også godbiter en ikke finner "overalt". Alltid spennende når nye varer ankommer. Du finner ScrapMart her.
ScrapMart stiller med flott premie til vinneren som blir trukket.Derimot vil vi kåre hver vår favoritt og sende en liten oppmerksomhet,også kalt RAK(Random Act of Kindness) Vi har ulik smak og det er ikke alltid like lett å få fram så nå har vi mulighet til å gi litt ekstra oppmerksomhet til de bidragene som fasinerer oss.

Min RAK ser slik ut:

Ogfor å inspirere deg til å ta fatt på utfordringen har jeg laget en liten eske.
Da håper jeg du fant litt inspirasjon til å prøve deg.Vi gleder oss veldig til å se hva dere tryller fram. Ha en fin adventstid.

Klem fra DT Belinda

8 kommentarer:

 1. Nydelig eske med herlig julenisse og sløyfe :)
  Flott RAK også :D

  SvarSlett
 2. Så flott eske du har laget og motivet var jo helskjønt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Er veldig glad i det motivet som blir mye brukt her ;)

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. So glad to be here, just found your blog! Your box is so sweet with cute Santa! A happy new follower now:)

  SvarSlett