onsdag 5. april 2017

Utfordring #4 Bruk minst ett bilde



Ny måned, ny utfordring.
Denne gangen er tema å bruke

minst ett bilde.

Du kan lage akkurat hva du vil så lenge det følger utfordringen. Vi gleder oss til å se hvordan dere løser dette.


Premien kommer fra :

Japan Photo

Til en slik utfordring føler vi det er helt rett å gi premie som gjenspeiler utfordringen. Japan Photo  gir vinneren et gavekort en kan bruke hos dem.Om seg selv skriver blant annet Japan Photo: 

Japan Photo har i dag 22 butikker og 9 nettbutikker i Norge, samt 6 butikker og 3 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av CeWe Color, som er Europas største fotolaboratoriekjede med laboratorier og virksomhet i 14 forskjellige land. 

Japan Photo satser stort på netthandel

Vår nettbutikk her på japanphoto.no er en trygg og sikker side for fremkalling av bilder samt kjøp av digitalkamera og tilbehør. Vi jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser. I vårt store utvalg av kameraprodukter er det noe å finne for enhver smak, enten du skal kjøpe ditt første kamera eller om du jobber profesjonelt som fotograf og er ute etter det siste og beste. Her på nettsidene finner du ikke bare produkter, men også informasjon som kan hjelpe deg på veg til å bli en bedre fotograf (fotoskolen og våre fotokurs). Vi vil dessuten hjelpe deg med å få mer ut av bildene dine, bl.a. ved hjelp av vår gratis fotoprogramvare. 


Du finner Japan Photo også på Facebook. Følg dem gjerne for å få med deg de nyeste produktene. På bloggen deres er det proppet en masse ideer som en absolutt kan se nærmere på. I nettbutikken finner du enkelt linker til bla fotokurs, den testvinnende  min CEWEfotobok, fotobutikk og kamerabutikk. Du kan kontakte dem via mail,tlf eller bruke chatfunksjonen på siden.



Vi har som vanlig utfoldet oss med temaet og har i tillegg brukt digier fra KreativeHenderDigis. Her kommer vår inspirasjon:


DT-Anita

DT-Synnøve



DT - Ovedia Therese





DT-Annelen



DT-Elisabeth



DT Belinda


Vi gleder oss til å se hvordan dere løser denne utfordringen. Dere har hele april på å kreere bidrag til oss.Lykke til!







1 kommentar:

  1. Jeg fulgte anmeldelsene til fotobok eksperten og valgte smartphoto da jeg skulle lage meg en fotobok, synes de fungerte ganske bra :)

    SvarSlett