onsdag 19. april 2017

Gjestedesigner i april.

Vi er tilbake med gjestedesigner! Denne gangen skal du få hilse på 
Tone K. Jensen
Hun valgte seg digi 144 Barnslig fra sponsoren vår, KreativeHenderDigis.


- Fortell kort om deg selv:

Jeg heter Tone (Tone K.) på diverse forum). Jeg er 48 år, samboer med en felles sønn på 17 år og bonusdatter på 31 år. Jeg er i fulltidsarbeid og mine fritidsinteresser er scrapping, reising og lese bøker Jeg elsker å reise....og scrapper jo selvfølgelig alt fra reisene også Bøker leser jeg når jeg er ute og reiser. Har jo ikke tid ellers for da scrappes det ;)


- Fortell om bidraget ditt:

Når jeg så dette digi-stempelet tenkte jeg umiddelbart på disse motivene. Jeg synes de er artige og humoristiske og litt lekne, som igjen ledet meg til barnslig.


- Når begynte du med scrapping?

Jeg begynte å scrappe ordentlig i 2004 og siden den gang har det blitt både kort og PL. Jeg er en av få som scrapper alt og kronologisk....og trives veldig med det :) Jeg stortrives med variasjonen av LO, kort og PL.


-Fortell om stilen din og har den endret seg i løpet av årene?

Åh, det synes jeg er et vanskelig spørsmål. Jeg tror nok stilen min har forandret seg med årene, men jeg klarer ikke helt å si eksakt hva det er som har endret seg. Jeg tror jeg varierer i stil, men mange sier de kjenner igjen LO`ene mine når de ser dem.


-Hva inspirerer deg og hvor henter du det fra?

Inspirasjon finner jeg stort sett på nett (blogger, face, pinterest), både i inn- og utland. Ingen nevnt, ingen glemt :)


-3 ting du ikke kan scrappe uten?

Oi......det er først og fremst papir (har vel så mye papir at jeg aldri vil gå tom)......også er jeg veeeldig glad i stenciler.......og i disse dager er det også die cuts i forskjellige varianter :)


-Ditt beste råd til en nybegynner?

Hmm.....ikke kjøp det første og beste du har lyst på (det kan fort bli bomkjøp. Been there, done that).....se på nett.....tutorials på youtube, titt i blogger. Du kommer langt med det elementære papir, lim, skjærebrett og litt pynt.


Hvor finner vi deg?(blogg,Instagram,FBside osv)

Jeg legger ut alt i bloggen min: tonesscrapperom.blogspot.com Jeg er moderator på "Scrapp og skravl" på facebook.....anbefales ;)Når Tone først var i gang, så ble det ikke bare ett kort-men to! Vi synes dette var en morsom vri og takker Tone så mye for bidragene :)
D har fortsatt tid til å være med i utfordringen vår som denne gangen heter Bruk minst ett bilde.

Kos deg med Scrappingen!

Klem fra Losjejentene.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar