lørdag 17. november 2018

Kortkit fra Scrapomania,november 2018.

Nok en gang har Scrapomania satt sammen et herlig kortkit som det denne gangen var min tur til å leke med. Om du synes dette ser spennende ut så anbefaler jeg å teste ut et kit selv. Alt du trenger til minimum tre kort (Alt etter bretteteknikk,pynt osv) følger med i kitet og som oftest har en litt til overs også. Kitet kan du bestille her.
Dette fikk jeg i novemberkitet.

 


I tillegg får en med en liten prøveboks med Heavy Body Gel.Det er et medium en kan bruke på flere måter.Jeg tenker på det som tykt lim da kosistensen kan minne om gele/pudding. I dette kitet har jeg tenkt at det passer godt med det løse glitteret som er med i kitet.

Mitt første kort er et konvoluttkort.
Front

Nærbilde motiv

Konvoluttkort åpent

Her har jeg kantet hele kortet med dobbeltsidig tape og drysset glitter over.For å forsegle glitteret har jeg strøket et tynt lag med Heavy Body Gel over. Mønsterarkene er kantet med Sticklesen fra kitet. Langs kanten på motivet og ytterste panelet ved motivet har jeg lagt Heavt Body Gel og drysset glitter over.Trepynten fikk samme behandling to ganger før jeg var fornøyd. Det er fet samme glitteret bruktoveralt men på grunn av lysrefleksjoner ser kantingen svært rosa ut.

Mitt neste kort er et telys-kort.
Front

Nærbilde front

Nærbilde front

Inni

Tag front

Tag bakside

Telys-kort bakside

Her har jeg raspetopp papiret og svertet alle kanter med Distress Vintage Photo. Ville ha en mer rolig framtoning på dette kortet enn de to andre som glitrer etter alle kunstens regler. Utenom kittet har jeg brukt nevnte stempelpute til sverting,dies for å få åpning på esken til te-lysene og te-lys.

Mitt siste kort er et slider-kort.

Front

Åpnet

Venstre side

Høyre side


Jeg har virkelig fått sansen for disse flotte slider-kortene. At det står av seg selv er jo også en kjempebonus i mine øyne. Alle mønsterarkene er kantet med Stickles fra kitet. Har brukt stempler og stempelpute utenom kitet her.

Jeg håper du liker min bruk av kitet og kanskje jeg har inspirert deg til å prøve selv? Du finner det her.

Kos deg med scrappingen!
Klem fra DT Belinda
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar