søndag 16. april 2017

kortkit april

KORTKITT

Det er endelig min tur til å vise frem hva jeg har laga med dette knalltøffe kortkittet fra Scrapomania!


Har gleda meg lenge, og var veldig spent på hva kittet ville inneholde. Jeg liker veldig godt kittene til Scrapomania, fordi de er satt sammen til at alt skal passe sammen, og i april var det mye kontraster i fargene. Sort, hvitt, oransj, grønn og blå. Jeg tenkte umiddelbart gutt når jeg så fargene, men om en ser på hva jeg har laget, så er det like mye til jente. Kanskje noen tøffe konfirmasjonskort?


Innhold i kittet: 
2 mørkegrå bazzill, 3 dobbeltsidige mønsterark (ene et "utklippsark), 
et ark med alfabetklistermerker (dette er oransj, den dere får i kittet er grønt), et bånd, 
litt hyssing, papirsugerør, metall og trepynt  og halvperler. 
Jeg brukte nesten hele kittet, og storkosa meg mens ideene kom poppende. Jeg har bare brukt det som har fulgt med i kittet, utenom at jeg kuttet ut 3 sirkler med dies.

Første kreasjon var et "vannfallskort". Det er første gang jeg har laget det, og fant oppskrift på youtube. Selve malen tilpassa jeg selv. Det blir ikke siste gang, det var jo så enkelt og moro!


*

et lollipopkort
*

en tag


*

et kort

*

Og til slutt en liten lommebok, plass til et gavekort/penger


*

Når jeg hadde laga disse tingene, så var det så og si ikke mer av hverken papir eller pynt, så jeg kan trygt si at jeg elska dette kittet! 

Jeg anbefaler å prøve slike kortkit. Det kommer sniktitt på kittet den 1. i hver måned, og kitslipp er 15. i hver måned. Det kan være fint for å løse opp i en scrappetørke, eller for å utfordre seg selv. Pluss at man er garantert at tingene i kittet vil passe sammen. Du kan kjøpe enkelte kitt, eller du kan abonnere på kittet med 


For å se hvordan lommeboken og vannfallskortet ser ut inni, titt innom bloggen min. 
I samme "rennet" kan jo dere være med på Papirlosjen sin utfordring  #bruk et bilde. 

Klem fra DT-SynnøveIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar