søndag 1. mai 2016

Inspirasjon til april-utfordring

Hipp hurra!
Endelig kan jeg si, at i dag scrapper jeg for PAPIRLOSJEN!
Jeg er det nyeste medlemmet i Papirlosjen sitt designteam, og i dag skal jeg gi litt inspirasjon til månedens utfordring som heter konfirmasjon/ungdom. Det er ikke for sent å være med på utfordringen, så kom igjen og bli med, siste frist er 4. mai. Det har en kjempeflott premie fra Kort&godt J

Først litt om meg selv.
Jeg heter Synnøve Aakvik, er en 84-modell bosatt i Ålesund sammen med min mann og jenta vår som er født i 2010.
Til daglig jobber jeg som pedagogisk leder i en barnehage, og trives godt med det. Jeg elsker å være ute i friluft, lage mat, gå tur og til tider campe ute. Jeg elsker også å scrappe, gjerne på treff eller på scrapperommet mitt. Jeg har scrappa i ca 8 år, men det er først i senere tid jeg syns jeg virkelig har fått det til. Jeg lager mest kort og ting i 3d, men har så vidt begynt med litt fargelegging og. Mye av det jeg lager har en enkel og romantisk stil, men kan også dra mer mot det røffe, slik som det kortet jeg vil vise dere i dag. Jeg tror selv jeg er flink med sammensetning av farger, og jeg prøver alltid å få fargene til å passe sammen. Jeg elsker en utfordring, og lever litt etter Pippi sitt motto; «det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert» :)

Tilbake til kortet, så har jeg laget et bendifold kort i litt røff stil. Det har 3 sider, og jeg har blant annet brukt stempel og utklippsark fra Kort&godt.
For å se flere detaljer og bilder av sidene inni, gå gjerne innom bloggen min.


Klem fra DT-Synnøve

1 kommentar: