lørdag 30. januar 2016

Project Life Kit

I dag skulle jeg ha sittet på et scrappetreff sammen med mange andre kjekke damer på nordvestlandet, men tror du ikke at det kom en storm ved navn Tor som forhindret dette....
Men men PL kit fra scrapomania.no, som og er sponsor av oss i Pairlosjen, så kan man nå kose seg med scrapping hjemme og i uværet, men helt det samme blir det ikke da!
IMG_4595
Med et lekkert kit med PL-kort fra Kaizercraft 4x6 (som du finner her) og 3x4 (som du finner her) er det lett å lage PL sider.  Jeg ligger jo kronisk på etterskudd, så her ble det bilder fra da knøttet var mindre og temaet er utforsking og læring av nye ferdigheter.
IMG_4597
I tillegg så var det med noen lekre klistremerker (Stickers)  fra MamboChips som du finner her , disse har jeg brukt til å pynte både bilder og PL kort for å få litt ekstra svung over sidene.
IMG_4600
Jeg er absolutt en nybegynner innen PL og det vil nok ta litt tid før jeg finner akkurat min stil på dette, og PL-kit fra Scrapomania er genialt for å få prøvd seg på litt av hvert.  Enn så lenge er det enkelt og greit som gjelder.  Alt jeg her brukt på disse sidene var med i PL kitet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar