fredag 5. september 2014

Utfordring i september: HØST

Hei alle sammen, og hjertelig velkommen til første ordinære utfordring!


Tenk, så fort denne sommeren har gått! Jeg satt her i mai og tenkte at det kom til å ta så lang tid før første ordinære utfordring, også plutselig så er vi her. 
Mannen min sa noe klokt litt tidligere denne måneden. Han sa at så lenge man har normale årstider, så er det helt greit at det går over til å bli en annen årstid. Han har jo rett. Selv om jeg kunne tenkt meg å ha sol og sommer hele året, så er det så greit at det nå er begynt å bli flotte farger i naturen, og at det er på tide å finne frem igjen store, dype tekopper, ullpledd, tykke sokker og strikkejakker. Det gjør ikke noe at vi nå kan få lov til å begynne å glede oss til jul heller, ikke sant? (Jeg er jo veldig glad i jul...)

Men nok om det..

Første utfordring fra Papirlosjen kommer her:


#HØSTVi vil at dere skal la dere inspirere av ordet.
Om dere bruker det i en tittel, om dere bruker høstfarger, eller podens første skoledag, eller hva det nå måtte være som trigges i deg av å se ordet. 

Siste frist for å levere inn ditt bidrag er 4. oktober klokken 23:55
(Alle som deltar på konkurransen plikter å sette seg inn i reglene våre.Disse finner du her)

Til denne utfordringen har vi flotte premier!
Vi har nemlig vært så heldige at vi har blitt sponset med masse godis til den heldige vinneren (som blir trukket).

Sponsor for denne utfordringen er 

Crafty InvidualsNettbutikken deres finner du her.
Crafty Individuals er i hovedsak en nettbasert butikk og er et sammarbeidsprosjekt mellom de gode vennene Jean Hardy og Malcom Noble.
Jean som kunstner, scrapper og lærer og Malcom som proffesjonell fotograf. De er begge med på å designe og produsere de flotte produktene du ser i nettbutikken. De har bla egenproduserte stempler, dies og papirprodukter.
Du finner Crafty Inviduals på Facebook og på Twitter, og på deres blogg (som du finner her), kan du delta på utfordringer, eller bare la deg inspirere!
Crafty Inviduals finnes også på Instagram!
Om du bestiller fra Crafty Individuals må du være obs på tollreglene.Til og med har vi Losjedamene fått stempler å leke oss med fra de, og her kommer våre inspriasjonsbidrag:

Ane LeneBelinda


mer om kortet her


LindaNina E


 Agneta

eta

Les mer om LOen min herVi gleder oss til å se hva dere tryller frem for oss! :)


1 kommentar: