søndag 10. august 2014

August allerede!

Sommeren bare flyr avgårde!Vi har hatt fantastisk vær og D-vitaminlageret vårt må no vel være overbelastet mot normalen?Det har nesten vært for varmt te å scrappe...bare nesten ;) Ikkje like aktiv om sommeren som ellers i året,men har blitt litt i sommer også.

Vi kjøre på med litt inspirasjon te dokkar i dag også.DT Linda har laget et  kort me arti vri og me fargelagt motiv fra Kenny Lekre farger og smart bruk av stempel. herli de stemplene!Vil du se mer av verkene te DT Linda så klikker du på navnet hennes i sidebaren.


Du har enno tid te å slenge inn bidrag i vår pågående,første utfordring.Det blir hele 8 vinnermuligheter,så dette e gode odds.Denne RAK'en er frå DT-Nina.Det er ein av premiane du kan vinne om du deltek i vår første utfordring  #Alt er lov

Du kan levere bidrag her i bloggen,på mail eller i gruppen vår på FaceBook. Husk då å legge bildet i mappen tilhørende utfordringen.Eg har også begynt å kjøre ut litt bilder på Instagram.Ta en titt? #papirlosjen Oppfordrer deg te å gjøre det samme.Ha en fantastisk søndag.

Happy Scrapping ;)

Hilsen DT Belinda


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar