søndag 6. juli 2014

RAK og Inspirasjon fra DT

God søndag alle sammen

Tenk, nå er det en uke siden vi gikk på med åpningsutfordringen vår, og vi har allerede fått inn masse flotte bidrag!
Det er kreasjoner som jeg bare ikke klarer å skjønne hvordan dere får til! Og da blir jeg så imponert!

Husk at dere kan bidra med 3 bidrag hver dere hvis dere ønsker det, og at alle bidrag må være nye. Det er altså ikke muligheter til å vise frem gamle synder ;) 
Så ønsker vi å minne om at dere kan også levere bidragene deres på facebookgruppen vår (søk på Papirlosjen på Facebook).

Så en liten oppfordring:
Vi vil gjerne la oss inspirere av deg!
Husk på å ta bilder når dere er på farta i sommer, og last opp ditt bilde med #PapirlosjenInstagram
Det kan være en morsom sky, eller en vannpytt. Kanskje utsikten fra et fjell, eller rett og slett hobbykroken din!
Kanskje vi bruker nettopp ditt bilde som inspirasjon for vår neste utfordring! :)Denne søndagen kommer vi med en gladnyhet!

Det har seg nemlig slik, at i tillegg til de flotte pakkene fra Anita Lise og Belinda, som dere fikk se forrige søndag, så kommer det flere RAK utover sommeren, som også er premier i utfordringen.
Det betyr at det er 8 stk som har mulighet til å vinne på denne utfordringen vår! Det er 8 gode grunner til å delta det! :) Så hiv dere med!Her kommer to pakker til:Ane Lene har snekret sammen denne premien til en heldig vinner:


***

***


Agneta kan friste med dette til en av dere som deltar:***
I tillegg så er det slik at vi bobler over av inspirasjon til dere! La oss få lov til å by på tre flotte kreasjoner fra en av våre designere; Papirlosjens Renate:


Hvis du har lyst til å se mer av det Renate og vi andre i Papirlosjen har å bidra med, er dere selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta en titt i bloggene våre. Bare klikk på et av bildene av oss til venstre i sidebaren.


Og med dette ønsker 80 kreative fingre deg en deilig kreativ uke!
Tuddelidu! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar