Sider

onsdag 10. august 2016

Når hobbyen ikke lenger bare er kos...

I lunsjen på jobb i dag gjorde jeg som veldig mange andre også gjør-sjekker Facebook :) Stort sett er dette bare hyggelig og kjekt å titte spesielt på scrapperelaterte sider.I dag var det alt annet enn koselig å kikke.I dag ble jeg sint,skuffet,frustrert,forbanna og forundret.
Du har kanskje allerede lest innlegget til Susanne Halseth ?Hvis ikke så finner du det her.Jeg anbefaler deg å lese innlegget.Tenk over hva som står der.Høyst sannsynlig vil du kjenne på endel følelser du også etterpå.
På lik linje som Susanne så elsker jeg hobbyen vår.Det gir meg mye glede ved å scrappe,noe alle med en hobby de brenner for kjenner seg igjen i.Hvorfor skal noen få ødelegge den gleden?Hvor er rettferdigheten i å rakke ned på hva andre bruker fritiden sin på?Og hvem er det som skal avgjøre at det du bruker fritiden din på ikke er riktig bruk av fritid?
Det Susanne beskriver i innlegget sitt er rett og slett mobbing på nett.Netthets er straffbart!Politiet har mye fokus på dette.Voksne folk som driver med netthets er rett og slett skammelig!
OM det er andre scrappere som driver på sånn så blir jeg rett og slett skuffet og forbannet. Det er ikke til å komme unna at det er mye kvinner i scrappemiljøet,men vi har da alle oppdragelse? Er Janteloven så framtredende at den kan ødelegge gleden ved hobbyen vår? Og skal vi tillate det?Er det rett ?
Det har allerede gått for langt når en vurderer å kutte ut bloggen sin.Hvordan kan vi snu denne trenden?
At mange mennesker sliter med helsen er ingen hemmelighet.På mange kan du ikke se hvilke utfordringer denne personen har i hverdagen.Og selv om du kan se utfordringene-vil du dømme hvordan vedkommende bruker fritiden sin?Ønsket mitt er at du skal stoppe opp og tenke litt.
Dessverre er ikke Susanne alene om å oppleve netthets i scrappemiljøet.En skikkelig uting dette.Vi må gå i oss selv og støtte hverandre-ikke dra folk ned?

Jentene i Papirlosjen ønsker å vise Susanne Halseth vår støtte i hennes kamp mot nett-trollene.Ikke gi deg.Ikke la de få ta fra deg gleden ved hobbyen din.Vi håper du fortsetter å blogge.

Nederst i innlegget til Susanne skriver hun at hun ønsker at vi skal skrive noen hyggelige ord til noen som fortjener det.Det skal vi :)

Kjære Susanne

Tusen takk for at du deler dine nydelige scrappeprosjekter med oss.Du gir oss mye inspirasjon med flotte bilder.Det var din blogg som gjorde at flere i Losjen prøvde seg på eksplosjonseske med kake inni for første gang.Takk for at du deler dine maler med oss.Kos deg med hobbyen din <3

Stor klem fra Losjejentene


Og så noen ord til alle scrappere generelt: La oss ta vare på hverandre og støtte hverandre.Vi deler en fantastisk hobby.Hvordan vi utfører kunsten vår eller hva som er finest/tøffest/vanskeligst er en smakssak og vi vil aldri bli enige.I mine øyne er det nettopp forskjellene som gjør denne hobbyen så spennende.Kua må ikke glemme at den har vært kalv og kalven må høre litt på kua :) Kos deg med hobbyen vår og ta gjerne med deg Susanne sin oppfordring videre. Det er mange som fortjener noen godord :)

Frustrert hilsen fra Belinda

11 kommentarer:

 1. Jeg er så enig så enig. Jeg skrev et laaangt innlegg nå, men slettet det.....jeg blir så forbannet at jeg bør ikke skrive noe når jeg er i det humøret.
  Stå på Susanne!!....Du lager så utrolig mye flott og er til så stor inspirasjon for oss andre. At noen er så forbasket misunnelige på deg og dine evner og eventuelt tilværelse at de synker ned på et lavnivå under pari....det har jeg ikke ord for....men karmaen vil slå tilbake tenker jeg.....håper jeg. Klem til deg!!!

  SvarSlett
 2. Er også sint og forbannet på trollene som fyker rundt på nettet, de som ikke tørr å vise sitt eget navn og ansikt når de skal sjikanere og plage andre; -(
  Jeg er så heldig å kjenne Susanne og vet at denne jenta bare er god , ja rett og slett fantastisk :-)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Kreativ klem til deg Susanne..
  😊
  -Helle-

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Jeg også har blitt inspirert mye av Susanne, så håper ikke dette setter en stopper for at vi kan få følge med på det du lager.
  Er det ikke muligheter for å stenge for anonyme kommentarer? Da vil kanskje noen av nettrollene ha et større hinder for å legge igjen kommentar.

  Uansett så er det ingen som fortjener å bli utsatt for slikt, men ikke la de vinne. Ta deg en pause og kom sterkere tilbake :-)

  SvarSlett
 7. Håper virkelig at ikkje nettrolla skal klare å stoppe Susanne frå å blogge om papirprosjekta sine. Anbefaler å stenge for anonyme kommentarer. Det har eg gjort for å slippe søppelkommentarer som ikkje har med kortlaging å gjør. Gå inn på Utforming, så Instillinger. Klikk på "innlegg, kommentar og deling". PÅ "Hvem kan kommentere?" krysser du av på registrert bruker. Då slipper ein anonyme kommentarer.

  SvarSlett
 8. Ufattelig trist at noen trangsynte, lavpannede og simple nettroll skal ødelegge livet til andre med sine ufyselige kommentarer... Stå på Susanne! Du er til inspirasjon for så mange her i scrappeverden, ikke la NOEN ødelegge din kreativitet og glede ved den fantastiske hobbyen! Støtter deg og tenker på deg.

  SvarSlett
 9. Fantastisk skrevet, Belinda!! :)
  Og klem til Susanne! Du lager så kjempemasse flott, og er en STOR kilde til inspirasjon!! :)

  SvarSlett