Sider

onsdag 20. april 2016

Nothing else matters - PL kit fra Scrapomania

Hei alle sammen!


Denne gangen har eg vært så heldig å fått kosa meg med et PL-kitt fra vår flotte sponsor Scrapomania!

Første sida min er bilde fra en jentetur til Oslo i 2014. Her valgte vi å være skikkelige turister, med besøk i Vigelandsparken mm. Det blei mykje "lått & løye" når vi vandra rundt der og skulle ta bilder.
Eg syns det er vanskelig å pynte sidene, men har brukt en del bokstaver på bildene. Syns det var fint med disse bokstavene... Bokstavene som er brukt er fra Tim Holtz. Ellers har eg tatt på noen beige enamel dots på et kort. Chipboard this moment er fra Teresa Collins.
Lommen kommer fra Simply Stories.Den neste sida eg laga, blei ei halv side. Dette er fra samme turen, men no refererer overskrifta på innlegget til opplevelsen... Metallica konsert! (Og for den del, så passer den meget godt også til Scrapomania. Cathrine leverer super rask service, du får omtrent pakken før den er bestilt :-)
På denne sida har eg pynta med chipboard fra Teresa Collins og trestjerner, bare digge stjerner... To svarte enamel dots er på det nederste kortet. Lommen kommer fra Becky Higgins desgin H.Bildet under her viser inneholdet i kitet. Eg har fremdeles mye igjen av det, så det blir nok flere PL-sider fra meg... Gleder meg til å prøve boksene med Primary elements :-)

 


Kitet inneholdt følgende:

Bokstav stickerser fra Tim Holtz
Chipboard stickers fra Teresa Collins
Enamel dots fra Eylet outlet
Trestjerner
Diverse farger fra Primery elements


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar