Sider

søndag 6. desember 2015

Luke 6 Altered Martell Cognac flaske og to Cognac glass

Heisann! I dag er det luke 6 som skal åpnes, og jeg har pyntet en Cognac flaske og to Cognac glass.
Man kan bruke alle slags flasker egentlig. Man må bare vaske de godt og ta vekk alle merkelapper på den. Man kan også pynte alle slags glass enten det er rødvin, hvitvin eller noe annet. En må bare passe på at pynten får plass inni glassene.

Jeg har først dyttet på gesso med svamp på flasken før jeg limte på ark og pynt. Korken er også malt med gesso og jeg har limt på en møbelknott som jeg har kjøpt på Ebay.

Glassene har jeg snudd med åpningen ned på et ark/kartong og tegnet rundt. Deretter klippet jeg ut rundingene. Fylte litt kunstig snø oppi glasset. Limte så fast et lite juletre fra Søstrene grene. (Mitt var litt høyt så jeg dro av den runde forten den var limt til og kuttet treet så det passet. Gjorde rein foten og limte fast treet igjen. Limte også fast en liten glass engel fra Nille på den rundingen jeg klippet ut. De er i en pakke på tre stk. Men her kan du bruke det du har.  Deretter la jeg lim med limpistol runt kanten på glasse og limte fast rundingen med tre og engel oppi glasset. Denne operasjonen er litt knotete hvis du har flere enn en ting limt fast. Så kansje det er lettere å putte engel og tre oppi før du har lim rundt kanten og heller holde i rundingen mens du limer bit for bit rundt på glasset.

Jeg har brukt mønsterark, bazill, Poinsetta dies fra Bosscut (den er dessverre gått ut) men spellbinders har noe lignende. Spellbinders dies klokke og julekule. Spellbinders snøkrystaller. Washi tape, strie og bilde fra nettet. Perler og bånd fra stæsjet mitt. Teksten er skrevet ut på dataen.Blonder, hyssing små sølv bjeller. Elektriske Te-lys til glassene er fra Søstrene grene. For å kunne skifte  batterier har jeg klippet ut arket i bunnen før jeg limte på snøkrystallen sånn at det er lett å komme til av og på knapp og lokket til batteriet.

Håper dette er litt inspirasjon til å bruke noe av det dere kaskje har hjemme.. Kanskje det kan bli en julegave også.


Denne måneden har vi Losjejentene også hver vår RAK, hvor vi skal finne vår personlige favoritt og gi vår RAK til. Så du får altså flere muligheter til å vinne noen flott denne måneden.
Så bli med på utfordringen vår denne måneden. Vi vil se prosjekter med  #12 Jul/vinter.

Her er min RAK
Klem fra DT May Britt

6 kommentarer: