Sider

søndag 5. juli 2015

Inspirasjonssøndag - DT Monica

I dag er det min tur til å inspirere dere i forhold til vår utfordring Alt er lov.

Eg er stort sett en kortlager, inkl esker og poser. Har laga en del LO også, syns det er kjekt med bruker lang tid på å finne rette bilde og pynten.

PL eller Project Life har bare tatt mer og mer av ute i den store scrappeverden. Har sett på mange blogger/facebook som har drevet med dette og syns det har virket veldig kjekt og kanskje noe som ville passe meg. Med en LO så er eg alltid på jakt etter det "perfekte" bilde, men med PL så kan en bruke både "perfekte" og mindre bra bilder og det blir en veldig fin side av det.

Så når ferien starta med en langweekend til Ålesund, så bestemte eg meg for at hovedfokuset for Scrapomania turen skulle være PL. For å sei det sånn, det ble handla en god del PL. Så eg har mye å kose meg med ei stund ;-)

Når vi kom heim kasta eg meg over det innkjøpte og satte i gang med friskt mot. Det var utrulig kjekt, så det blir ikke den siste sida fra meg!
Resten av ferien har eg knipsa bilder som aldri før, uten å tenke på det "perfekte" motivet.

Lurer du på å begynne med PL? Hopp i det, er utrulig kjekt!

Det er vel ingen hemmelighet for dei som kjenner meg å sei at eg bare digger stjerner! Alltid hatt en fasinasjon for stjerner... I tillegg syns eg at "trebokstaver/pynt" er flott, kjekt at det fins norske ord også. Har brukt en hjerte rubons/gnikkis på bilde i midten.
 
 
Fortsatt god sommer!

Klem DT Monica1 kommentar:

  1. Så flott den ble Monica :-)
    Gler meg til å se flere fra deg.

    Klem, Astrid

    SvarSlett