Sider

tirsdag 5. mai 2015

Utfordring mai: Barndomsminne

Tiden flyyyyr og vi er allerede i gang med mai måned.Det er på tide med en ny utfordring fra oss og denne gangen vil vi se hva dere kan trylle fram når dere tenker på et

BARDOMSMINNE

Vi har jo alle så utrolig mange minner og historier fra bardommen,så her regner vi med det vil komme mye forskjellig.Og denne gangen trekker vi tilfeldig vinner som vanlig men har også en premie til vår favoritt!
TO vinnermuligheter denne gangen altså :)

Dere har allerede hilst på den ene sponsoren vår som bidrar denne måneden. Dere kan vinne en flott premie fra
Nettbutikken deres finner du HER.
Crafty Individuals er i hovedsak en nettbasert butikk og er et sammarbeidsprosjekt mellom de gode vennene Jean Hardy og Malcom Noble.
Jean som kunstner, scrapper og lærer og Malcom som proffesjonell fotograf. De er begge med på å designe og produsere de flotte produktene du ser i nettbutikken. De har bla egenproduserte stempler, dies og papirprodukter.
Du finner Crafty Inviduals på Facebook og på Twitter, og på deres blogg (som du finner her), kan du delta på utfordringer, eller bare la deg inspirere!
Crafty Inviduals finnes også på Instagram!
Om du bestiller fra Crafty Individuals må du være obs på tollreglene.


Den andre premien vi kan tilby denne måneden er fra en ny sponsor:


som overrekker vår favoritt  et gavekort på £10 i premie.

Nettbutikken finner du HER.
 The Ribbon Girl drives av mor og datter,Mary og Andrea.De har alltid vært kreative innen mange områder og i 2010 valgte de å åpne nettbutikk da de syntes det var vanskelig å finne blonder og bånd av god kvalitet til en grei pris.
De selger kun det de ville brukt selv og uansett om du liker klassisk,vintage,rustikk,shabby chic eller moderne stil så vil du flomme over av muligheter og valg i nettbutikken.
Bloggen deres finner du her.Der finner du utfordringer og mye inspirasjon.Du kan også følge dem på Facebook.
Om du bestiller fra The Ribbon Girl må du være obs på tollreglene.Litt inspirasjon fra Designteamet
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar